You are not connected. Please login or register

Uživanje u bogatstvu: Kayne i Kim se vozali po Parizu u preskupom Lamborginiju

5 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

∀phrodite.

∀phrodite.
Take me to the other side

Uživanje u bogatstvu: Kayne i Kim se vozali po Parizu u preskupom Lamborginiju 1

Kim Kardashian i Kanye West obožavaju pompezne dolaske na crveni tepih, slikanje i glamur pa kao da jedva čekaju da odu na put kako bi se mogli pokazati u svojim najnovijim odevnim kombinacijama.

Uživanje u bogatstvu: Kayne i Kim se vozali po Parizu u preskupom Lamborginiju 2

Uživanje u bogatstvu: Kayne i Kim se vozali po Parizu u preskupom Lamborginiju 3

Lepa Kim i njen dečko nedavno su stigli u Pariz i otišli da posete restoran Ferdi, a za razliku od većine ostalih slavnih ličnosti, koji u svojim slobodnim trenucima pokušavaju da prođu ulicama neprimećeno, slavni par je iznajmio beli Lamborgini u kojem je glamurozno klizio ulicama ovog prelepog grada.

Uživanje u bogatstvu: Kayne i Kim se vozali po Parizu u preskupom Lamborginiju 4

Uživanje u bogatstvu: Kayne i Kim se vozali po Parizu u preskupom Lamborginiju 5

Starleta, koja se u poslednje vreme sve češće pojavljuje u crnim kombinacijama, za elegantni ručak obukla je svoje omiljene kožne pantalone, crni sako i lakirane špicaste cipele, a slavni reper propratio je njenu kombinaciju crnim pantalonama i majicom s kapuljačom. Dan pre toga, lepa Kardashianka zablistala je u seksi zelenoj haljinici.

Izvor:BRAVO

https://weheartit.com/KrisVukovic

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Ima se može se.:)
Baš je dobar auto.

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Kim je predivna *.*

∀phrodite.

∀phrodite.

Ona mi je ruzna koliko mi ej auto lep Uživanje u bogatstvu: Kayne i Kim se vozali po Parizu u preskupom Lamborginiju 1071211947

https://weheartit.com/KrisVukovic

Nora

Nora
Now I can feel that explosion

Auto je predobar *-*

Voe.Emilie♥

Voe.Emilie♥

Blago njima :P Ima se moze se :D
Lepa je i ona i auto,a on manje vise xD