You are not connected. Please login or register

Bieber je bolji od Cobaina?

+3
Nora
Prince High
stella luna.
7 posters

Bieber je bolji od Cobaina?

Bieber je bolji od Cobaina? Vote_lcap40%Bieber je bolji od Cobaina? Vote_rcap 40% [ 2 ]
Bieber je bolji od Cobaina? Vote_lcap60%Bieber je bolji od Cobaina? Vote_rcap 60% [ 3 ]
Total Votes : 5

Poll closed

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Bieber je bolji od Cobaina? Empty Bieber je bolji od Cobaina? Thu Jun 21, 2012 9:06 pm

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Fanatična obožavateljica Justina Biebera izazvala je pravu buru komenatara kada je na Twitteru izjavila da je Justin Bieber veća zvijezda od preminulog frontmena Nirvane, Kurta Cobaina.

Obožavateljica samu sebe naziva Amandom Bieber, a na Twitteru je napisala: 'Justin Bieber je mnogo veći od Kurta Cobaina, stoga začepite. Je li Cobain ikada imao najveći broj followera na Twitteru kao što to ima Bieber? NIJE!'

Na ovo je dobila preko 5,000 odgovora razbješnjenih fanova Kurta Cobaina koji su se žalili na nedostatak poštovanja prema preminulom glazbeniku.

Bieber je bolji od Cobaina? 08429-amanda

Uz ovo, obožavateljica se okomila i na druge legende poput Michaela Jacksona te Freddyja Mercuryja te je za sve rekla kako je Bieber veći od njih.

Sam Bieber još se nije oglasio na ovo, a nedavno je izjavio kako je razmišljao o odustajanju od glazbe kada ga je ne tako davno jedna djevojka krivo optužila da je otac njezinom djetetu.

Što ti misliš, tko je veća zvijezda?

izvor:teen385.com

2Bieber je bolji od Cobaina? Empty Re: Bieber je bolji od Cobaina? Thu Jun 21, 2012 9:09 pm

Prince High

Prince High
Admin
Admin

Pa meni je Bieber bolji od Cobaina jer ne slusam muziku koju je on pevao. Ali, Justin ne moze da se uporedjuje sa takvom legendom, nazalost. Preterala je, a pogotovo sa twittom o Zaynu Maliku. xD

https://fabulous-explosion.forumcroatian.com

3Bieber je bolji od Cobaina? Empty Re: Bieber je bolji od Cobaina? Thu Jun 21, 2012 9:21 pm

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Bieber nikad neće moći da se poredi sa legendom kakva je Cobain.Ali ova cura stvarno nije normalna.Na Twitteru mu je slala i nešto kao˝Mogu li da ti p***m k**ac Justine?˝
I vo sa Zaynom.Bože sačuvaj.

4Bieber je bolji od Cobaina? Empty Re: Bieber je bolji od Cobaina? Thu Jun 21, 2012 9:38 pm

Nora

Nora
Now I can feel that explosion

Gdje su toj curi prijatelji, roditelji? Pa on je potpuno luda. Koji twittovi. Bolesno!
U redu je da nekog voliš i podržavaš, ali kad je rekla da bi rađe ubila svoju obitelj kad bi morala birati između njih i Justina. Ja ne mogu vjerovati. U šoku sam :P
Stvarno retardirano. Tako se okomiti na mrtve pjevače koji su imali prave fanove, ne samo curice koje vrište i koji su za muziku napravili nešto, a ne pjevaju neki glupi teen pop. Mislim stvarno, da vidim ikad tu curu zavalila bih joj takav samar koliko je retardirana! Usput, naravno da nisu imali toliko followera na Twitteru jer Twitter tada NIJE postojao. Bolesna ku*ka!

5Bieber je bolji od Cobaina? Empty Re: Bieber je bolji od Cobaina? Fri Jun 22, 2012 4:39 am

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Ova mora da je bila u nekom zesxcem tripu kad je ovo napisala...verovatno je uzela heroin ili kokain
Jadnica,stvarno zalosno...Ma bez rechi sam

6Bieber je bolji od Cobaina? Empty Re: Bieber je bolji od Cobaina? Fri Jun 22, 2012 11:13 pm

Uptown Girl

Uptown Girl
Just saying, you can do better
Just saying, you can do better

Kao prvo i osnovno oni dvoje se ne mogu uspoređivati.
Smatram da je svaki od njih legenda svoje vrste muzike i svojeg doba, tako da je ova usporeda sasvim nemoguća!

7Bieber je bolji od Cobaina? Empty Re: Bieber je bolji od Cobaina? Sat Jun 23, 2012 12:38 am

indelible.

indelible.

Hahahhahah žalosno.
Biebera ne podnosim i nikada neću moći da ga slušam jer mi je odbojan i antipatičan. Kurta nikada nisam nešto mnogo slušala. Ali mislim da čak i ona jako dobro zna da KURT I JUSTIN ne mogu ni da se porede i da mu Justin nije ni do kolena.

8Bieber je bolji od Cobaina? Empty Re: Bieber je bolji od Cobaina? Sat Jun 23, 2012 9:44 am

Voe.Emilie♥

Voe.Emilie♥

Immortal Dreamer wrote:Pa meni je Bieber bolji od Cobaina jer ne slusam muziku koju je on pevao. Ali, Justin ne moze da se uporedjuje sa takvom legendom, nazalost. Preterala je, a pogotovo sa twittom o Zaynu Maliku. xD

slazem se :D

9Bieber je bolji od Cobaina? Empty Re: Bieber je bolji od Cobaina? Fri Jun 29, 2012 9:59 am

Nora

Nora

Lock.

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]