You are not connected. Please login or register

Lily Allen vraća se na scenu

5 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Lily Allen vraća se na scenu Empty Lily Allen vraća se na scenu Sat Jun 23, 2012 9:06 pm

Nora

Nora
Now I can feel that explosion

Lily Allen vraća se na scenu GetImage

Billboard piše da mirovina britanske pjevačice ipak jest bila samo kratkotrajna odluka

Lily Allen imala je strelovit uspon, ali i još brži pad na koji se odlučila sama – godine 2009. postala je velika pop zvijezda u zemlji i inozemstvu, no kada se udala i postala majka, odlučila je da joj je dosta glazbenog svijeta. Otvorila je trgovinu odjeće, odlučila ne produžiti ugovor s EMI-jem i maknula se od medija u kojima je do tada boravila svakodnevno.

No čini se da je ta 'mirovina' bila tek običan produženi odmor – prve glasine koje su govorile da Lily Allen opet snima u Londonu pojavile su se još u travnju, no sada je to potvrdila i osobno, na Twitteru, gdje je napisala da se upravo nalazi u studiju, i to s Gregom Kurstinom, svojim starim suradnikom, producentom albuma 'It's Not Me, It's You'.

'Samo bacam govna na zid i gledam hoće li se što zalijepiti', 'slikovito' je svoj kreativni proces opisala Allen.

Izvor: Tportal. hr

2Lily Allen vraća se na scenu Empty Re: Lily Allen vraća se na scenu Sat Jun 23, 2012 10:34 pm

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Konačno.Nedostaje mi njen glas.:)

3Lily Allen vraća se na scenu Empty Re: Lily Allen vraća se na scenu Sun Jun 24, 2012 4:21 am

Prince High

Prince High
Admin
Admin

Bas mi je drago, slusao sam je pre. :)

https://fabulous-explosion.forumcroatian.com

4Lily Allen vraća se na scenu Empty Re: Lily Allen vraća se na scenu Sun Jun 24, 2012 5:24 am

Nora

Nora

Ne slušam ju nešto, ali drago mi je što se vraća :D

5Lily Allen vraća se na scenu Empty Re: Lily Allen vraća se na scenu Mon Jun 25, 2012 6:13 am

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Super,drago mi je :)

6Lily Allen vraća se na scenu Empty Re: Lily Allen vraća se na scenu Mon Jun 25, 2012 8:46 am

Voe.Emilie♥

Voe.Emilie♥

Lepo,drago mi je...:)

7Lily Allen vraća se na scenu Empty Re: Lily Allen vraća se na scenu Mon Jul 02, 2012 8:54 am

Nora

Nora

Lock.

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]