You are not connected. Please login or register

Bez kojeg izuma Kim Kardashian ne može živjeti

4 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

Nora

Nora
Now I can feel that explosion

Bez kojeg izuma Kim Kardashian ne može živjeti GetImage

Popularna starleta Kim Kardashian popularna je upravo zbog svojih oblina. Ona ne voli svoja bedra i misli da nije savršena

Starleta Kim Kardashian izjavila je kako ne voli svoja bedra, iako ju upravo taj dio tijela čini jednom od najseksipilnijih žena na svijetu.

Kaže kako je inače jako samouvjerena, ali ipak postoje stvari koje je joj na tijelu smetaju, no to pripisuje samo svojem perfekcionizmu. 'Ne volim svoja bedra i zato često nosim steznike, mislim da je to najbolji izum.'

Priznaje da kada se bliži vrijeme bikinija ili nekog fotografiranja za magazine pazi što jede i puno trenira.

Dodaje kako joj je razvod kroz koji je prolazila prošle godine ukazao na vrijednost obitelji. Jako voli svog nećaka Masona i smatra da je on najbolja stvar koja se u posljednje vrijeme dogodila njenoj obitelji. Popularna ljepotica najavila je novu sezonu svoj reality showa 'Keeping up with the Kardashians' rekavši kako će ovo biti najluđa sezona do sada. 'Ljudi će je naprosto obožavati! Moći ćete pogledati kako se Kourtney i Scott pripremaju za drugo dijete.'

Izvor: Tportal. hr

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Ima dobra bedra xD
Difna je *.*
Jedva čekam novu sezonu.:)

Nora

Nora

Ma glupost. :P
Ne može bez steznika... Hahahaha xD

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Svako ima nesxto na sebi sxto ne voli,to je normalno...ali mislim da ona nema razloga za brigu jer divno izgleda :3
I ko ne bi voleo Masona kad je onako premeden?^^

Voe.Emilie♥

Voe.Emilie♥

LoveSongs.They Kill Me wrote:Svako ima nesxto na sebi sxto ne voli,to je normalno...ali mislim da ona nema razloga za brigu jer divno izgleda :3
I ko ne bi voleo Masona kad je onako premeden?^^

Nora

Nora

Lock.

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]