You are not connected. Please login or register

Cheryl Cole: “Nisam glupa!”

+2
stella luna.
stolen heart.
6 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Cheryl Cole: “Nisam glupa!” Empty Cheryl Cole: “Nisam glupa!” Sun Jul 15, 2012 8:51 am

stolen heart.

stolen heart.
Now I can feel that explosion

Cheryl Cole: “Nisam glupa!” CC33

Cheryl kaže da sebe smatra jakom osobom i kako ne dozvoljava da je drugi koriste da bi ostvarili svoje ciljeve.

Govoreći za španski magazin S Moda, ona je istakla: “Ne plašim se da budem slaba ili pokažem moja osećanja, ali sebe uglavnom smatram jakom osobom. Ne dozvoljavam da me drugi iskoriste. Nisam glupa.”

Cheryl Cole: “Nisam glupa!” Cc16

Ona je objasnila i svoj čuveni komentar iz 2009, kad je rekla kako veruje samo svojoj majci i psu. “Pitali su me to u čudno vreme mog života”, objasnila je. “Rekla sam to ne bi li me ljudi ostavili na miru. Ja verujem svom timu, mojoj porodici i prijateljima.”

Bravo.rs

2Cheryl Cole: “Nisam glupa!” Empty Re: Cheryl Cole: “Nisam glupa!” Sun Jul 15, 2012 9:46 am

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

meni ona djelje kao ba kulturna i obrazovana osoba.:)

3Cheryl Cole: “Nisam glupa!” Empty Re: Cheryl Cole: “Nisam glupa!” Sun Jul 15, 2012 12:33 pm

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Naravno da nisi glupa,draga Cheryl :)

4Cheryl Cole: “Nisam glupa!” Empty Re: Cheryl Cole: “Nisam glupa!” Mon Jul 16, 2012 3:33 am

stolen heart.

stolen heart.

Ne samo da nije glupa, nego je i prelepa na ovoj drugoj slici *__* xD

5Cheryl Cole: “Nisam glupa!” Empty Re: Cheryl Cole: “Nisam glupa!” Mon Jul 16, 2012 11:20 am

Voe.Emilie♥

Voe.Emilie♥

Brave.New.World.♥ wrote:Naravno da nisi glupa,draga Cheryl :)

6Cheryl Cole: “Nisam glupa!” Empty Re: Cheryl Cole: “Nisam glupa!” Thu Jul 19, 2012 4:08 am

-wildone-

-wildone-

Nije glupa uopste.Divna je i pametna :)

7Cheryl Cole: “Nisam glupa!” Empty Re: Cheryl Cole: “Nisam glupa!” Sun Aug 05, 2012 1:40 pm

Nora

Nora

Zaključano!

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]