You are not connected. Please login or register

Miley nije ljubomorna na Liamove uspehe: “Sad smo na istom nivou slave”

+3
stolen heart.
Djavo.
stella luna.
7 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Miley nije ljubomorna na Liamove uspehe: “Sad smo na istom nivou slave” SIPA_sipausa30079408_000068
Miley Cyrus kaže da je srećna zbog velikog rasta popularnost njenog verenika Liama Hemswortha, jer to njihovu vezu čini jačom.
Miley nije ljubomorna na Liamove uspehe: “Sad smo na istom nivou slave” Sipasipausa3007937800001
Mladi Australijanac proslavio se filmom “Igre gladi” a Miley kaže da i pored glasina, nije ljubomorna na njegove uspehe. Za nemački InStyle magazin ona je rekla: “Srećna sam što su ‘Igre gladi’ toliko uspešne. Mislim da je dobro za njega ako ga ne zovu ‘dečkom Miley Cyrus’ sve vreme. To može jedino da pomogne našoj vezi jer smo sad na istom nivou.”
Miley nije ljubomorna na Liamove uspehe: “Sad smo na istom nivou slave” Sipasipausa3007938600009
Njena izjava nije daleko od istine – Miley nije izdala novi album dve godine a nedavno objavljeni film “LOL” bio je prava katastrofa u bioskopima. Sa druge strane, Liam je jedan od najtraženijih glumaca u Holivudu i prosto je zatrpan poslom.

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Ja mislim da nema razloga da bude ljubomorna...treba da bude ponosna

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Brave.New.World.♥ wrote:Ja mislim da nema razloga da bude ljubomorna...treba da bude ponosna

stolen heart.

stolen heart.
Now I can feel that explosion

Brave.New.World.♥ wrote:Ja mislim da nema razloga da bude ljubomorna...treba da bude ponosna
Baš tako.

Voe.Emilie♥

Voe.Emilie♥

-wildone-

-wildone-

Sto bi bila ljubomorna,nema razloga

heartbreaker.♥

heartbreaker.♥

Slazem see...

Nora

Nora

Zaključano!

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]