You are not connected. Please login or register

Mariah u ˝American Idolu˝

5 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Mariah u ˝American Idolu˝ Empty Mariah u ˝American Idolu˝ Tue Jul 24, 2012 1:30 am

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Mariah u ˝American Idolu˝ Mariah-carey
Mariah Carry novi je sudija u talenat šou American idol, saopštila je televizijska mreža Fox.

“Uzbuđena sam što ću se pridružiti American idolu. Sve se desilo veoma brzo”, izjavila je pevačica, a iz produkcije šoua poručuju da su ponosni što će sarađivati sa jednom od najboljih ženskih vokala na svetu.

Prema pisanju magazina Us Weekly Mariah je dobila neverovatnu sumu od čak 18 miliona dolara za učešće u ovom šou.

Podsećanja radi, pre samo nekoliko dana frontmen Aerosmitha Steven Tyler i Jennifer Lopez, do sadašnje sudije, najavile su da se povlače iz ovog projekta.

izvor:Tracara.com

2Mariah u ˝American Idolu˝ Empty Re: Mariah u ˝American Idolu˝ Tue Jul 24, 2012 1:32 am

-wildone-

-wildone-
Now I can feel that explosion

Pa lepo :)

3Mariah u ˝American Idolu˝ Empty Re: Mariah u ˝American Idolu˝ Tue Jul 24, 2012 1:48 am

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Čestitam.:D
Ne mogu da vjerujem da je dobila 18 miliona? 0.o

4Mariah u ˝American Idolu˝ Empty Re: Mariah u ˝American Idolu˝ Tue Jul 24, 2012 5:09 am

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Pa bas da je zasluzila 18 miliona,nije...ali ajde,cestitam

5Mariah u ˝American Idolu˝ Empty Re: Mariah u ˝American Idolu˝ Tue Jul 24, 2012 6:15 am

stolen heart.

stolen heart.

Ovi iz Idola i X Faxtora baš ne znaju da procene ko koliko zaslužuje. Koliko me sećanje služi, i Britney je dobila urnebesno mnogo novca, a takođe ne nekom posebnom zaslugom.
Brave.New.World.♥ wrote:Pa bas da je zasluzila 18 miliona,nije...ali ajde,cestitam

6Mariah u ˝American Idolu˝ Empty Re: Mariah u ˝American Idolu˝ Sun Aug 05, 2012 1:46 pm

Nora

Nora

Zaključano!

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]