You are not connected. Please login or register

Robert Pattinson smatra izvinjenje Kristen Stewart neprihvatljivim

+2
-wildone-
stella luna.
6 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Robert Pattinson smatra izvinjenje Kristen Stewart neprihvatljivim SIPA_00638153_000004
Robert je prekinuo sve kontakte sa svojom (bivšom?) devojkom a njeno izvinjenje zbog afere sa Rupertom Sandersom samo je pogoršalo stvari.
Robert Pattinson smatra izvinjenje Kristen Stewart neprihvatljivim Sipa00637839000008
Kristen i Rob uvek su svoju vezu držali u tajnosti, pa je glumac bio šokiran kad je svojim javnim priznanjem, njegova devojka zvanično potvrdila da su sve vreme bili u vezi. Perez Hilton sad prenosi koliko je Rob užasnut zbog svega.
Robert Pattinson smatra izvinjenje Kristen Stewart neprihvatljivim Sipa00638155000001
“Rob je bio prestravljen time što je ona izdala javno izvinjenje njemu. Bilo je to još veće iznenađenje jer njih dvoje imaju dogovor da o svojoj vezi ne govore u javnosti, pre nego što se oboje slože da je pravo vreme za to. To što je ona uradila, izvinila mu se što ga je varala, ispostavilo se kao potpuno neprihvatljivo”, rekao je jedan insajder.

“Rob je u totalnom šoku ali je Rob jako, jako ponosan čovek. Kristen zna šta on oseća kad je pitanju vernost, lojalnost i posvećenost.”

-wildone-

-wildone-
Now I can feel that explosion

Pa svako bi bio povredjen,to je razumljivo.Koliko god ja zelela da se pomire,prevara je stvarno najgora stvar,ne moze to tako da se oprosti.

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

-wildone- wrote:Pa svako bi bio povredjen,to je razumljivo.Koliko god ja zelela da se pomire,prevara je stvarno najgora stvar,ne moze to tako da se oprosti.

Slažem se.

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Ja ga razumem...jadnicak :(

Voe.Emilie♥

Voe.Emilie♥

-wildone- wrote:Pa svako bi bio povredjen,to je razumljivo.Koliko god ja zelela da se pomire,prevara je stvarno najgora stvar,ne moze to tako da se oprosti.

immortality.

immortality.

http://www.bruno-mars.biz

Nora

Nora

Da ga je voljela ne bi ga prevarila. Isprika je i više nego nepotreba i neprihvatiljva. U cijeloj toj priči stvarno mi je žao Roberta :|

Nora

Nora

Zaključano!

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]