You are not connected. Please login or register

Producent tvrdi da Kristen Stewart sigurno nije spavala s Rupertom Sandersom

+2
Nora
stella luna.
6 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Producent tvrdi da Kristen Stewart sigurno nije spavala s Rupertom Sandersom SIPA_sipausa30064413_000001
Producent Giovanni Agnelli sprijateljio se sa glumicom pre nekoliko godina i tvrdi da ona sigurno nije imala intimne odnose sa režiserom filma “Snežana i lovac.”
Producent tvrdi da Kristen Stewart sigurno nije spavala s Rupertom Sandersom Sipasipausa3008191300029
“Reći ću sad oni što manipulativni mediji neće…Kristen Stewart nije spavala sa Rupertom Sandersom…Neverovatno je kako ova priča raste. Nije bilo afere na setu. Prestanite da štampate LAŽI”, napisao je na svom Twitteru. “Ako bi jedan od vaših prijatelja bio povređen a gomila ljudi je prema njemu surova, zar ne biste zatražili da prestanu?”

Izvor:bravo.rs

Nora

Nora
Now I can feel that explosion

Lijepo što je stao na njenu stranu, ali čak ni on ne može znati jel' tu bilo seksa ili nije.

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

nora. wrote:Lijepo što je stao na njenu stranu, ali čak ni on ne može znati jel' tu bilo seksa ili nije.

al´ možda je vidovit HAHAHAHA

∀phrodite.

∀phrodite.
Take me to the other side
Take me to the other side

kitten. wrote:
nora. wrote:Lijepo što je stao na njenu stranu, ali čak ni on ne može znati jel' tu bilo seksa ili nije.

`ajmo se nadat`, svi da je vidovit Producent tvrdi da Kristen Stewart sigurno nije spavala s Rupertom Sandersom 364988687

https://weheartit.com/KrisVukovic

-wildone-

-wildone-

hahhah bolje da je vidovit xDDDD

•Just.Me•

•Just.Me•
So, you're new here?
So, you're new here?

JULIET wrote:
kitten. wrote:

`ajmo se nadat`, svi da je vidovit Producent tvrdi da Kristen Stewart sigurno nije spavala s Rupertom Sandersom 364988687

Molimo se. xDDDD

Voe.Emilie♥

Voe.Emilie♥

Nora

Nora

Zaključano!

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]