You are not connected. Please login or register

Da li je njen dekolte preveliki?

+3
Nora
stella luna.
∀phrodite.
7 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Da li je njen dekolte preveliki? Empty Da li je njen dekolte preveliki? Tue Jul 31, 2012 7:15 pm

∀phrodite.

∀phrodite.
Take me to the other side
Take me to the other side

Da li je njen dekolte preveliki? 1
Dekolte o kome se priča već danima

Na glumi joj niko ne zamera, ali mnogi su joj zamerili veliki dekolte!

Američka glumica Kat Dennings pojavila se na promociji jesenje programske šeme televizija CBS/CW/Showtime, a u centar svetske pažnje dospela je upravo svojim dekolteom!

Glumica je očigledno koristila neki brushalter koji je njene grudi toliko podigao da je postojala bojazan da će svakog trenutka ispasti iz haljine. Srećom (ili ne?) to se nije dogodilo, ali sledeći put predlažemo – manji dekolte i bolji brushalter.

Sem ako joj ovo nije bio cilj, što je poznavajući zvezde i zvezdice vrlo verovatno… :)

Da li je njen dekolte preveliki? 2
Da li je preterala?

https://weheartit.com/KrisVukovic

2Da li je njen dekolte preveliki? Empty Re: Da li je njen dekolte preveliki? Tue Jul 31, 2012 10:10 pm

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Blagi bože!

3Da li je njen dekolte preveliki? Empty Re: Da li je njen dekolte preveliki? Tue Jul 31, 2012 11:19 pm

Nora

Nora
Now I can feel that explosion

Ah, too much!

4Da li je njen dekolte preveliki? Empty Re: Da li je njen dekolte preveliki? Tue Jul 31, 2012 11:36 pm

•Just.Me•

•Just.Me•
So, you're new here?
So, you're new here?

Jeste. :P

5Da li je njen dekolte preveliki? Empty Re: Da li je njen dekolte preveliki? Wed Aug 01, 2012 2:19 am

-wildone-

-wildone-

Da,preveliki je xD

6Da li je njen dekolte preveliki? Empty Re: Da li je njen dekolte preveliki? Wed Aug 01, 2012 6:18 am

immortality.

immortality.

Brate koliki je o.O

http://www.bruno-mars.biz

7Da li je njen dekolte preveliki? Empty Re: Da li je njen dekolte preveliki? Wed Aug 01, 2012 11:19 am

Voe.Emilie♥

Voe.Emilie♥

O Boze !

8Da li je njen dekolte preveliki? Empty Re: Da li je njen dekolte preveliki? Sun Aug 05, 2012 2:08 pm

Nora

Nora

Zaključano!

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]