Paris je upoznala Mike Oliverija u Los Anđelesa i dirnuta njegovom tužno životnom pričom, odlučila je da mu pruži novčanu podršku.
Oliveri pati od mišićne distrofije, a u znak zahvalnosti objavio je svima koliko mu ta pomoć znači: “Upoznao sam je pre nedelju i po dana…mislio sam da je ona vrlo draga osoba…Postali smo prijatelji a ona mi je poslala 5.000 dolara i spasila mi život, bukvalno.”
“Paris, uopšte nisi morala da uradiš ovo. Samo naše prijateljstvo je vrednije nego što možeš da zamisliš. Imati pored sebe nekog s kim mogu da pričam svaki dan i nekog ko te razume i brine mi daje želju da ceo svet zna koliko si ti divna osoba. Reči ne mogu da izraze kako se osečam. Želim samo da kažem da te volim Paris, hvala ti mnogo.”
Oliveri se nada da će njegova priča pomoći svima da upoznaju Paris onakvom kakva jeste. “O Paris štampa piše jako loše stvari…Ona nije ono što svi misle da jeste. Ona je neverovatna osoba…Mediji, štampa, tabloidi – zašto jednostavno ne uradite nešto sa svojim životima…i ostavite na miru ovu neverovatnu osobu.”
Izvor:bravo.rs