You are not connected. Please login or register

Ulični svirači: Liam Payne i Niall Horan zabavljali prolaznike na ulicama Londona!

+4
Voe.Emilie♥
stella luna.
-wildone-
Sky
8 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Ulični svirači: Liam Payne i Niall Horan zabavljali prolaznike na ulicama Londona! One_Direction_06

One Direction navikli su na koncerte pred hiljadama obožavalaca ali su dva momka iz benda sad sve iznenadili svirkom na ulici.

Ulični svirači: Liam Payne i Niall Horan zabavljali prolaznike na ulicama Londona! Onedirection02

Ulični svirači: Liam Payne i Niall Horan zabavljali prolaznike na ulicama Londona! Onedirection03

Liam i Niall pojavili su se u zapadnom Londonu i šokirali svoje fanove koji su mogli da ih čuju kako pevaju svoju verziju pesme “What Makes You Beautiful”, a Niall je tom prilikom pokazao i da je vešt na gitari. Da li je ovo zagrevanje za nastup na kraju Olimpijade? Kako bi ste vi reagovali da ulici spazite nastup ovog dvojca?

Ulični svirači: Liam Payne i Niall Horan zabavljali prolaznike na ulicama Londona! Onedirection04

Ulični svirači: Liam Payne i Niall Horan zabavljali prolaznike na ulicama Londona! Onedirection05

One Direction imaju mnogo razloga za slavlje jer su upravo postali rekorderi – naime, oni su prodali više DVD i albuma od bilo kog britanskog benda ove godine, za šta su dobili i priznanje.

Ulični svirači: Liam Payne i Niall Horan zabavljali prolaznike na ulicama Londona! Onedirection09

Ulični svirači: Liam Payne i Niall Horan zabavljali prolaznike na ulicama Londona! Onedirection11

Izvor:bravo.rs

http://kidnappedangel.tumblr.com/

-wildone-

-wildone-
Now I can feel that explosion

Haha one sto su ih videle su sigurno poludeleeee:D

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

-wildone- wrote:Haha one sto su ih videle su sigurno poludeleeee:D

Voe.Emilie♥

Voe.Emilie♥

-wildone- wrote:Haha one sto su ih videle su sigurno poludeleeee:D

heartbreaker.♥

heartbreaker.♥

Aaa... kako su slatki ^^

Nora

Nora

Hahah lijepo od njih :))

stolen heart.

stolen heart.

Jaoo, miice. To je baš cool. Ja bih šiznula da sam ih videla, ne znam kako se one tamo preživele. xD Sviđa mi se nova Liamova frizura. (:

MissNothing

MissNothing
So, you're new here?
So, you're new here?

a volimm ih,divni su :)

http://one-direction.forumotion.eu/forum

Nora

Nora

Zaključano!

Sponsored content