You are not connected. Please login or register

Justin Bieber u problemima zbog rasističkog komentara

5 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Justin Bieber u problemima zbog rasističkog komentara FFN_BIGOZ_BieberJustin_Out_071712_50836477
Pevač je u novim problemima zbog jedne izjave koju je dao za časopis Rolling Stone, a koju su neki protumačili kao rasističku.
Justin Bieber u problemima zbog rasističkog komentara Ffnbigozbieberjustinout0
Pevač je u intervjuu za magazin govorio o svom poreklu pa je tako istakao da je delom Inuit pa bi u Kanadi mogao da za džabe dobija gorivo. “Delom sam Indijanac…Mislim Inuit ili tako nešto? To je dovoljno da u Kanadi dobijam gorivo za džabe.”
Justin Bieber u problemima zbog rasističkog komentara Ffnbigozbieberjustinout0
Takva izjava nimalo se nije dopala Kongresu Aboridžinskih Naroda koji misle da je Biebs pojačao stereotipe protiv kojih se oni bore. “Ova izjava promoviše zabludu da mi imamo pravo na besplatno gorivo. To jednostavno nije istina ali se bojimo kako će mnogi poverovati u to što je on rekao. Već imamo dovoljno problema sa rasizmom i stereotipima”, izjavio je potpredsednik kongresa Dwight Dorey.

Ipak, on ističe da Justin nije mislio ništa loše i da zbog toga što je uradio ne treba dizati preveliku buku. “Ne mislimo da je mislio nešto loše ili se šalio na račun Aboridžina.”

Bravo.rs

Prince High

Prince High
Admin
Admin

Nista lose nije rekao. o.O O boze, ovi ljudi nisu normalni.

https://fabulous-explosion.forumcroatian.com

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Immortal Dreamer wrote:Nista lose nije rekao. o.O O boze, ovi ljudi nisu normalni.

Slažem se.

-wildone-

-wildone-
Now I can feel that explosion

Immortal Dreamer wrote:Nista lose nije rekao. o.O O boze, ovi ljudi nisu normalni.

bas tako

heartbreaker.♥

heartbreaker.♥

kitten. wrote:

Slažem se.

Nora

Nora

Ah, te njegove bolesne šale koje samo on razumje -.-

Nora

Nora

Zaključano!

Sponsored content