You are not connected. Please login or register

Rihanna plakala kod Opre

+3
Djavo.
heartbreaker.♥
stella luna.
7 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Rihanna plakala kod Opre Empty Rihanna plakala kod Opre Sat Aug 11, 2012 2:13 am

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Rihanna plakala kod Opre Rihanna2
Oprah Winfrey snimila je specijalnu epizodu emisije Oprino novo poglavlje u kojoj je gošća bila Rihanna.

Pevačica je između ostalog pričala i o Chrisu Brownu, a u nekim trenucima je i plakala. “Bilo je sramno. Bilo je ponižavajuće. Izgubila sam najboljeg prijatelja,” rekla je Rihanna na ivici suza.

“Bilo je mračno. Mnogo toga sam držala u sebi,” dodala je ona. Pogledajte video.

Tracara.com

2Rihanna plakala kod Opre Empty Re: Rihanna plakala kod Opre Sat Aug 11, 2012 2:31 am

heartbreaker.♥

heartbreaker.♥
Now I can feel that explosion

Ajoj duša moja :( ^^

3Rihanna plakala kod Opre Empty Re: Rihanna plakala kod Opre Sat Aug 11, 2012 2:32 am

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

jao,kako mi ide na živce.

4Rihanna plakala kod Opre Empty Re: Rihanna plakala kod Opre Sat Aug 11, 2012 4:44 am

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

kitten. wrote:jao,kako mi ide na živce.
I meni...vec dvesta puta je pricala o tome i vec je isfurano...mislim da nikog vise ni ne zanima

5Rihanna plakala kod Opre Empty Re: Rihanna plakala kod Opre Sat Aug 11, 2012 5:41 am

-wildone-

-wildone-

ne znam sta da kazem,zao mi je,ali malo je dosadila

6Rihanna plakala kod Opre Empty Re: Rihanna plakala kod Opre Sat Aug 11, 2012 9:02 pm

stolen heart.

stolen heart.

Kontam ja da joj je bilo teško i sve, ali stvarno smara više. To se desilo još pre 3 godine, i već svi znaju celu priču napamet. ;P

7Rihanna plakala kod Opre Empty Re: Rihanna plakala kod Opre Sun Aug 12, 2012 3:09 am

Nora

Nora

Ne! NIKADA nije to ispričala ovako kako je to sada Oprah.
Ona sama rijetko progovara o tome, ali mediji to forsiraju. To su dvije različite stvari.

Nego, nije to zaslužila, ali ukoliko mu se vrati sama će morati snositi posljedice. :/

8Rihanna plakala kod Opre Empty Re: Rihanna plakala kod Opre Tue Aug 14, 2012 6:35 am

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Zaključano.

http://kidnappedangel.tumblr.com/

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]