You are not connected. Please login or register

Lady Gaga se raspisala o Madonni i lošoj godini koju ima iza sebe

5 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Lady Gaga se raspisala o Madonni i lošoj godini koju ima iza sebe 4220766_fur1

Iako je jedna od najpopularnijih pevačica sveta i iza sebe ima strašno uspešne pesme i koncerte, Lady Gaga kaže da nije bila nimalo srećna prethodnih godinu dana.

Lady Gaga se raspisala o Madonni i lošoj godini koju ima iza sebe 4537955fur2

U pismu fanovima koje je objavila na svom sajtu, ona je napisala: “Danas mi je vrlo srećan dan. Poslednja godina bila je izazov i drago mi je što mi se vratila vera. Diskografske kuće se nisu slagale sa mnom o izboru singlova, režiseri su kreirali sliku o meni na osnovu mojih prošlih radova i nisu mogli da krenu napred a najznačajniji singl moje karijere provlačen je kroz blato.”

Lady Gaga se raspisala o Madonni i lošoj godini koju ima iza sebe 8579267fur4

Iako nije direktno pomenula Madonnu, deo teksta definitivno je posvećen njoj. “Tu je bilo i ličnih momenata. Izdali su me dugogodišnji prijatelji, mentori pokušavaju da me iskoriste a tu su i masovni problemi sa mojim imidžom. Ostavila sam većinu ovih stvari iza sebe, monstrumi slave vrlo su stvarni. Želim da vam se zahvalim što me trpite.”

Izvor:bravo.rs

http://kidnappedangel.tumblr.com/

heartbreaker.♥

heartbreaker.♥
Now I can feel that explosion

Joj,u naslovu piše Lady Gaga se raspisala o Madonni,a u stvari žena je nije ni spomenula.A i ako je mislila na nju kad je to rekla,nije ništa strašno...

Nora

Nora

Zašto neuspješna godina? Pa bila je na turneji i punila najveće koncertne dvorane na sviju nekoliko puta.. :)

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

nora. wrote:Zašto neuspješna godina? Pa bila je na turneji i punila najveće koncertne dvorane na sviju nekoliko puta.. :)
to se i ja pitam ali mozda ona ima druge kriterijume po kojima odredjuje sta je uspesno a sta nije

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Je.Ne.Regrette.Rien. wrote:
nora. wrote:Zašto neuspješna godina? Pa bila je na turneji i punila najveće koncertne dvorane na sviju nekoliko puta.. :)
to se i ja pitam ali mozda ona ima druge kriterijume po kojima odredjuje sta je uspesno a sta nije

Nora

Nora

Zaključano!

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]