You are not connected. Please login or register

Uvek uz nju: Miley zahvalna Smilerima koji su joj pričuvali psa

5 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Uvek uz nju: Miley zahvalna Smilerima koji su joj pričuvali psa Miley-Cyrus-New-Orleans-airport-070612_406
Miley zna koliko je njeni fanovi vole, ali je i pored toga bila iznenađena njihovim pažnjom prilikom odlaska u jedan lokal.
Uvek uz nju: Miley zahvalna Smilerima koji su joj pričuvali psa Miley-cyrus-new-orleans-
Miley je naime želela da kupi kafu, ali je problem nastao jer u kafeteriju nije mogla da uvede svog psa Happyja. Na sreću, u blizini su se našli neki od njenih fanova i pričuvali joj ljubimca.
Uvek uz nju: Miley zahvalna Smilerima koji su joj pričuvali psa Miley-cyrus-new-orleans-
“Neki sjajni fanovi su ispred Starbucksa i čuvaju Happyja dok uzimam piće Sjajno”, tvitvovala je Miley. Iako se trenutno mnogo piše o njenoj frizuri i imidžu, pevačica i gluma zadržala je snažnu vezu sa obožavaocima koji čvrsto ostaju uz nju.

Bravo.rs

love.kills♥

love.kills♥
Dizajner
Dizajner

Ajme baš slatno! *_____*
ja bih da sam na mjest tih fanova

Marco.Essential♥

Marco.Essential♥
Now I can feel that explosion

Kao da ne zna da se unutra ne smije držat pas Uvek uz nju: Miley zahvalna Smilerima koji su joj pričuvali psa 4100481681
Fino od fanova..:)

Nora

Nora

Lijepo od fanova :)

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Bas lepo :) i ja bih to uradila da sam se nasla tu :3

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Je.Ne.Regrette.Rien. wrote:Bas lepo :) i ja bih to uradila da sam se nasla tu :3

Nora

Nora

Zaključano!

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]