You are not connected. Please login or register

Američki mediji prenose: Miley Cyrus je napumpala svoje usne

+5
Nora
i love gd
stolen heart.
Djavo.
stella luna.
9 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Američki mediji prenose: Miley Cyrus je napumpala svoje usne Miles585
Sajt Celebrity Dirty Laundry tvrdi da je osim drastične promene frizure, glumica i pevačica povećala svoje usne.
Američki mediji prenose: Miley Cyrus je napumpala svoje usne Miley
Kad se uporedi fotka iz juna ove godine i neka od novih slika koje je Miley objavila, čini se kako su njene usne sada punije. Vebsajt tvrdi da Miley nije išla pod nož, već da je taj efekat postigla u kućnoj radinosti i da on traje samo privremeno. Primećujete li vi razliku?

Bravo.es

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Pa stvarno joj izgledaju malo vece na ovoj slici gore

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Izgledaju malo veće,ali ne mora da znači.A i da jeste to uradila,ne bi bila ni prva ni poslednja.Ništa čudno danas.

stolen heart.

stolen heart.
Now I can feel that explosion

Ja sam baš sad gledala LOL, tako da sam primetila njene usne i ne izgledaju mi ništa uvećane. A i postoje sada razni sjajevi za usne i svašta nešto koji vizuelno uvećavaju usne. Ne verujem da ih je operisala. Ali, slažem se sa Aleks, i da jeste, ne bi bila ni prva ni poslednja.

i love gd

i love gd
So, you're new here?
So, you're new here?

meni liči da ih je uvećala.

Nora

Nora

Pa, donja usna joj je veća nego na ikojoj slici koju sam vidjela na netu, a i na novijim slikama s novom ffrizurom usne joj i jesu veće. Možda ih je povećala, ali dobro je Isidora rekla, danas postoje sjajila i ruževi koji povećavaju usnice.

immortality.

immortality.

Je.Ne.Regrette.Rien. wrote:Pa stvarno joj izgledaju malo vece na ovoj slici gore

http://www.bruno-mars.biz

Demigod

Demigod

Ona je uvijek imala iste ovakve pune usne o.O

love.kills♥

love.kills♥
Dizajner
Dizajner

stolen heart. wrote:Ja sam baš sad gledala LOL, tako da sam primetila njene usne i ne izgledaju mi ništa uvećane. A i postoje sada razni sjajevi za usne i svašta nešto koji vizuelno uvećavaju usne. Ne verujem da ih je operisala. Ali, slažem se sa Aleks, i da jeste, ne bi bila ni prva ni poslednja.

Miaa_____♥

Miaa_____♥
Dizajner
Dizajner

Mislim da nije isto kad se osoba smije i kad napući usne. Ja sam gledala The last song i tamo sam vec primjetila da ima punije usne tako da ja sumnjam u operaciju. A i da jeste, slazem se s ovim gore, nije ni prva ni zadnja:)

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

ona kaže da nije :p ja joj vjerujem.ona je svakako divna.:))

Nora

Nora

Zaključano!

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]