You are not connected. Please login or register

Jesu li Miley i Kristen loš uzor za mlade fanove?

+5
stella luna.
Djavo.
Nora
stolen heart.
Uptown Girl
9 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

Uptown Girl

Uptown Girl
Just saying, you can do better
Just saying, you can do better

Jesu li Miley i Kristen loš uzor za mlade fanove? Mileyiz

Kristen Stewart (22) i Miley Cyrus (19) 'krasi' nezdrava navika, zbog koje su se neki američki mediji zapitali jesu li mlade zvijezde vrlo loš uzor svojim mladim fanovima. Naime, mlade holivudske glumice često se može vidjeti s cigaretom u ustima
Hollywood sam po sebi vrši velik utjecaj na publiku kada je u pitanju populariziranje nikotinske ovisnosti, no i mlade teen zvijezde utječu na štetne navike svojih sljedbenika, piše examiner.com.

Kristen Stewart je još jednom proteklog tjedna uhvaćena u kupnji cigareta koje su joj postale opsesija nakon burnog raskida s Robertom Pattinsonom. Neki američki mediji smatraju da upravo njezina loša navika utječe na fanove Sumraka, koji bi se mogli poistovjetiti sa svojim idolom i pokazati empatiju zbog problema u kojima se Kristen trenutno nalazi.

U ranim četrdesetim i pedesetim godinama prošlog stoljeća zvijezde su masovno posezale za cigaretom, osobito glumice, da bi dokazale svoju neovisnost i pritom se više približile muškom statusu. U filmovima iz današnje produkcije cigareta se sve rjeđe viđa, a iznimka je jedino kada je to obavezan element same uloge. Zvijezde koje inače puše nemaju običaj to raditi u javnosti, štoviše smatraju da bi im to moglo bitno narušiti teško stečen ugled. S Miley i Kristen je sasvim drugačija priča! Slavne djevojke, koje fanovi idoliziraju, svima pokazuju da je to sasvim prihvatljivo ponašanje. Upravo prizor cigarete u njihovim ustima u privatnom životu ima veći i snažniji utjecaj nego njihova karijera.

Izvor: Tportal.hr

stolen heart.

stolen heart.
Now I can feel that explosion

Meni je to malo glupo. Niko neće početi da konzumira cigarete ako je video da Kristen to radi, pa čak i da je njen najvatreniji fan. Ne znam, možda grešim, ali cigarete nisu ni malo zdrave, a valjda sam donosiš odluke u svom životu, a ne na osnovu onoga što radi neka slavna ličnost. ;-P

Nora

Nora

Da, loš su uzor. Obje su uhvaćene s drogom, puše i nisu uzor mladima. Ne kažem da današnja mladež ne puši i opija se, ali one su uzori i mlađim generacijama, pa to nije u redu.

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

nora. wrote:Da, loš su uzor. Obje su uhvaćene s drogom, puše i nisu uzor mladima. Ne kažem da današnja mladež ne puši i opija se, ali one su uzori i mlađim generacijama, pa to nije u redu.
slazem se potpunosti...ali ne znam sta napadaju samo njih dve,pa i Rihanna je uhvacena s drogom pa nikom nista

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Je.Ne.Regrette.Rien. wrote:
nora. wrote:Da, loš su uzor. Obje su uhvaćene s drogom, puše i nisu uzor mladima. Ne kažem da današnja mladež ne puši i opija se, ali one su uzori i mlađim generacijama, pa to nije u redu.
slazem se potpunosti...ali ne znam sta napadaju samo njih dve,pa i Rihanna je uhvacena s drogom pa nikom nista
Slažem se.Nisu one jedine poznate ličnosti koje puše i uhvaćene su sa dorgom xD

love.kills♥

love.kills♥
Dizajner
Dizajner

gotcha.

gotcha.
Moderator
Moderator

Nisu loš uzor. Ne znam za Miley, nisam veliki fan, ali za Kristen znam.
Bez obzira na sve što se desilo u poslednje vreme, Kristen je osoba koja je ostala na zemlji bez obzira na popularnost, koju ne zanima što je mnogi mrze i ... ma prosto pogledajte njene citate.
Jesu li Miley i Kristen loš uzor za mlade fanove? Tumblr_m7kfhtv4US1qf8gvro1_250Jesu li Miley i Kristen loš uzor za mlade fanove? Tumblr_m7kfhtv4US1qf8gvro8_r1_250Jesu li Miley i Kristen loš uzor za mlade fanove? Tumblr_m7kfhtv4US1qf8gvro7_250Jesu li Miley i Kristen loš uzor za mlade fanove? Tumblr_m7kfhtv4US1qf8gvro4_250Jesu li Miley i Kristen loš uzor za mlade fanove? Tumblr_m7kfhtv4US1qf8gvro9_r2_250
I mnogi drugi.

http://kazandmatt.tumblr.com

i love gd

i love gd
So, you're new here?
So, you're new here?

stolen heart. wrote:Meni je to malo glupo. Niko neće početi da konzumira cigarete ako je video da Kristen to radi, pa čak i da je njen najvatreniji fan. Ne znam, možda grešim, ali cigarete nisu ni malo zdrave, a valjda sam donosiš odluke u svom životu, a ne na osnovu onoga što radi neka slavna ličnost. ;-P

da Jesu li Miley i Kristen loš uzor za mlade fanove? 364988687

immortality.

immortality.

Je.Ne.Regrette.Rien. wrote:
Tacno.

http://www.bruno-mars.biz

Nora

Nora

Zaključano!

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]