You are not connected. Please login or register

Razmažena diva: Selena Gomez odbila da snima scene jer joj je bilo prevruće?

+6
Miaa_____♥
Demigod
Prince High
stolen heart.
love.kills♥
stella luna.
10 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Razmažena diva: Selena Gomez odbila da snima scene jer joj je bilo prevruće? 16229
Selena je oduvek važila za dobru devojku, pa najnoviji navodi kako je vrlo zahtevna na snimanju svog filma “Parental Guidance Suggested” zvuče prilično iznenađujuće.
Razmažena diva: Selena Gomez odbila da snima scene jer joj je bilo prevruće? 82498
Ipak, jedan izvor za Star magazin prenosi kako je Selena napravila problem, jer nije želela da snima scene uz obrazloženje da je previše vruće napolju. “Selena je rekla režiseru jasno i glasno kako je previše toplo, pa ne može da pruži svoj maksimum. Tražila je da sačekaju da temperatura padne. Svi ostali su bili spremni za snimanje, ali Selena je odbijala da napusti svoju klimatizovanu prikolicu. Svi su bili ljuti što moraju da čekaju čitav dan, dok sunce ne počne da zalazi.”

Bravo.rs

love.kills♥

love.kills♥
Dizajner
Dizajner

A retardirane ženske -.-"
Razmažena Selenica -.-

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Meni ona djeluje kao takva osoba.
Ali i ja bih se pobunila da moram ići snimat napolje na +40.

stolen heart.

stolen heart.
Now I can feel that explosion

Ne razumem zašto je nazivaju razmaženom. Na 40+ teško je živeti, a kamoli raditi bilo šta imalo teže od toga.
Meni nisu jasni ti drugi, koji mogu da rade kada je vrućina.

Prince High

Prince High
Admin
Admin

Ni ja iskreno ne bih mogao da radim po takvoj temperaturi napolju. Ali, nije trebala to tako da uradi, to je njen posao i uvek treba da bude profesionalna koliko god bilo vruce ili ne znam ni ja sta.

https://fabulous-explosion.forumcroatian.com

Demigod

Demigod

Ja ne bi mogla da radim,a da s mene kapa znoj -.-
Najlakse je od muhe napraviti slona i odma reci da je razmazena.Pa rekla je da zbog vrucine ne moze dati svoj maksimum,pa i bila je u pravu.
Ja cim izađem po prejakom suncu (10-14) odma me zaboli glava. Razmažena diva: Selena Gomez odbila da snima scene jer joj je bilo prevruće? 48861509

Last edited by Leven•Loggie on Sat Aug 25, 2012 12:16 am; edited 1 time in total

Miaa_____♥

Miaa_____♥
Dizajner
Dizajner

Možda jeste bilo prevruće, ali napraviti scenu zbog sveg tog nije baš okej, dok su drugi spremni čekali snimanje, ona je odbijala jadajući se kako joj je vruće. Ako su mogli drugi, mogla je i ona jer je to njen posao. I slažem se da je i meni uvijek djelovala razmaženo.

ProkletaKučka

ProkletaKučka

To je sasvim okej :-)

http://annicaphotography.tumblr.com/

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

emotivni.monstrum wrote:Ni ja iskreno ne bih mogao da radim po takvoj temperaturi napolju. Ali, nije trebala to tako da uradi, to je njen posao i uvek treba da bude profesionalna koliko god bilo vruce ili ne znam ni ja sta.
Slazem se...Mozda mi ne mozemo da funkionisemo u tim uslovima ali ona je glumica,profesionalac!Zapravo ovo dokazuje da ona nije profesionalac i da ne treba ni da se bavi ovim poslom ako ne moze to da ispostuje...Izvinite molim vas,vi sto ste na Seleninoj strani zasto bi ostali na snimanju izigravali budale i snimali te scene a ona bi da ima neke privilegije?To je snimanje filma u kojoj ne glumi jedino ona vec jos gomila glumaca i to nije u redu prema njima...nek bude razmazena svojim roditeljima a ne na poslu!

Nora

Nora

Ako je mogu sjediti od 3. 9. u šk klupama na +40 bez klime zašto ona ne bi mogla snimiti neku glupu scenu?!

hotxx

hotxx
Hell yeah, you're good
Hell yeah, you're good

Ona je razmažena općenito,ali sasvim je ok ako je odgodila snimanje po toj vrućini.

Nora

Nora

Zaključano!

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]