You are not connected. Please login or register

Zayn Malik kaže da nije varao devojku, priznaje da mu lepe devojke odvlače pažnju

5 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

stolen heart.

stolen heart.
Now I can feel that explosion

Zayn Malik kaže da nije varao devojku, priznaje da mu lepe devojke odvlače pažnju Ffnflynetukffleedsparty0

Zayn kaže da nikad nije prevario Perrie Edwards, ali i priznaje da mu na koncertima pažnju odvlače lepe devojke u prvim redovima.

“Desi se da vidim slatku devojku u publici i da mi to odvuče pažnju”, priznao je 19-godišnjak za BOP magazin. “Lepo je imati nekog ko vam se dopada u publici i zaokupi vam pažnju, jer se onda pretvarate da pevate njoj!” Britanski mediji nedavno su pisali o tome kako je mladi pevač tražio broj jedne plesačice koja je nastupala na Olimpijadi, a sad su stigle i informacije da je jednu devojku pozvao u svoju hotelsku sobu. Ipak, čini se da ništa ne uspeva da poremeti njegovu vezu sa Perrie.

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Uh,ja mu ništa ne vjerujem.

ProkletaKučka

ProkletaKučka

Pa kada bude koncert, eto mene u prvom redu, a na hameru ću napisati broj telefona da me okrene.

http://annicaphotography.tumblr.com/

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Kao sto sam rekla:muskarcu treba verovati samo dok ne skrene za sledeci ugao...od tad mu ne treba verovati
Mada mislim da nije nista lose sto mu se svidjaju druge devojke,to je normalno,on je mlad ali ako vec ima devojku,nek je ispostuje i nek ne prica to javno,nek zadrzi to za sebe

Nora

Nora

Je.Ne.Regrette.Rien. wrote:Kao sto sam rekla:muskarcu treba verovati samo dok ne skrene za sledeci ugao...od tad mu ne treba verovati
Mada mislim da nije nista lose sto mu se svidjaju druge devojke,to je normalno,on je mlad ali ako vec ima devojku,nek je ispostuje i nek ne prica to javno,nek zadrzi to za sebe

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

zaključano!

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]