You are not connected. Please login or register

Perrie Edwards: “Svi su ljubomorni što sam sa Zaynom Malikom”

5 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

Marco.Essential♥

Marco.Essential♥
Now I can feel that explosion

Perrie Edwards: “Svi su ljubomorni što sam sa Zaynom Malikom” Tumblr_m75b5i2XCa1rw9v5eo1_500

Članica grupe Little Mix u vezi je sa pevačem One Directiona od aprila meseca i kaže da je njihova veza vrlo jaka, kao i da joj ne smeta što je obožavateljke 1Dja stalno napadaju.
“To je kao kad ste u školi i u vezi ste s popularnim dečkom u odeljenju i svi su zato ljubomorni. Nije to ništa posebno. Nije nas briga što svako ima svoje mišljenje o našoj vezi.” Perrie tvrdi da joj je lakše da se nosi sa negativnim komentarima jer je slavna. “Naši Little Mix fanovi su mi pomogli. Ako me neko napadne, oni staju uz mene. U globalu, možda su me samo dva ili tri komentara zaista pogodila.”
Ona kaže da nije sa Zaynom zato što je on slavan: “Kad smo kući, on je samo Zayn za mene. Uopšte i ne razmišljam o tome da je u One Directionu. On je samo slatki mali dečak. Njegova najdosadnija navika je to što nikad ne prestaje da peva – gori je i od mene.”
Perrie Edwards: “Svi su ljubomorni što sam sa Zaynom Malikom” 5875904wenn3995438

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

ništa čudno.mogu misliti koliko je njegovih obožavateljki mrzi.

Nora

Nora

kitten. wrote:ništa čudno.mogu misliti koliko je njegovih obožavateljki mrzi.

$AnjA

$AnjA

Bitno da se ne obazire previse na tudja misljenja :)

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

E svarno mi se popela na k***c ova Perrie...svaka dva dana prica kako je njena veza sa Zaynom jaka,kako je boli uvo za tudja misljenja,bla,bla,bla...kao da ni sama ne veruje u to sto prica pa hoce da s ubedi

Nora

Nora

Zaključano!

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]