You are not connected. Please login or register

Kellan Lutz: “Često sam lagao svoje devojke”

4 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

indelible.

indelible.
Now I can feel that explosion

Kellan Lutz: “Često sam lagao svoje devojke” Sipasipausa3008076400002

Kellan Lutz priznao je kako nije uvek bio reprezentativan materijal za dečka. Glumac je trenutno u vezi sa Sharniom Vinson, ali priznaje kako je često znao da laže samo kako bi impresionirao svoje devojke, prenosi ShowBiz Spy.
“Postao sam zreliji što se tiče veza i svojih partnerki. Trudim se da budem onakav kakav stvarno jesam, a laži stvarno izbegavam. Bio sam u jednoj vezi u kojoj sam neprestano lagao pa sam joj tako rekao da volim jednu grupu koju zapravo ne volim. Naravno, kupila je karte za koncert i onda mi je bilo žao”, priznao je Kellan.
Takođe tvrdi kako se Vinsonina i njegova ličnost dopunjavaju u svakom pogledu pa da su njih dvoje povezani na jednom višem nivou. “Biti u vezi s njom najlakši je zadatak na svetu. Puno razgovaramo i smejemo se. Super nam je zajedno”, rekao je Lutz opisujući svoju vezu.

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Hahaha xD sigurno nije jedini :P

Nora

Nora

Hhahahah :P

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Svi oni lazu,zasto bi poznati momci bili izuzetak?
Drago mi je da je shvatio da to tako ne ide i da svako treba da bude ono sto jeste...jer ako lazes onda to nije prava veza,onda ta osoba ne voli tebe nego osobu koju si joj ti predstavio

Nora

Nora

Zaključano!

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]