You are not connected. Please login or register

Kristen Stewart moli Roberta Pattinsona da joj oprosti, obećava da će se skrasiti s njim

+4
AnGel_Perroni
stella luna.
∀phrodite.
Marco.Essential♥
8 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

Marco.Essential♥

Marco.Essential♥
Now I can feel that explosion

Kristen Stewart moli Roberta Pattinsona da joj oprosti, obećava da će se skrasiti s njim 25

Mediji već povezuju Roberta Pattinsona sa drugim devojkama, a Kristen Stewart uplašena je da će ga zauvek izgubiti, pa je spremna na sve, samo da Rob ponovo bude njen.
Rob i Kristen navodno su razgovarali telefonom prošle nedelje, a časopis LOOK! prenosi: “Kristen je govorila ponovo i ponovo da da će uraditi sve kako bi pridobila Robovo poverenje. Obećala je i da će manje raditi kako bi ga pratila po svetu, da će biti otvorenija prema njemu i da zaista želi da se skrasi sa njim.” Da li je sad kasno za to? Izgleda da i Rob još uvek nije siguran šta da radi!

∀phrodite.

∀phrodite.
Take me to the other side
Take me to the other side

Koja je ona ludaca! Malo je s njim, malo s onim. Robert nije normalan ako joj oprosti. :/

https://weheartit.com/KrisVukovic

Marco.Essential♥

Marco.Essential♥

Nadam se da Rob nije poludio da joj oprosti:/

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Ne znam šta da kaže.
I voljela bih i ne bi da se pomire.
To je njihova stvar,neka sami odluče.

AnGel_Perroni

AnGel_Perroni
Just saying, you can do better
Just saying, you can do better

Ma oke, svako zasluzuje jos jednu priliku. Ako je ona takva i ponovo ga prevari onda stvarno nije uredu...ali ipak zasluzuje jos jednu sansu.

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Na njemu je da odluci :) sto se mene tice ako on nju voli i spreman je da joj oprosti-nek se pomire...a ako nema poverenja u nju(a verovatno posle ovoga nema) naravno da ne treba...

Nora

Nora

Je.Ne.Regrette.Rien. wrote:Na njemu je da odluci :) sto se mene tice ako on nju voli i spreman je da joj oprosti-nek se pomire...a ako nema poverenja u nju(a verovatno posle ovoga nema) naravno da ne treba...

Margita

Margita
Hell yeah, you're good
Hell yeah, you're good

Ono što meni nije jasno je kako the fuck mediji to saznaju Kristen Stewart moli Roberta Pattinsona da joj oprosti, obećava da će se skrasiti s njim 1848251145 Šta, postavljaju im prisluškivače na fon, tj svim zvezdama... ili im opsedaju kuće špijunima.. Kristen Stewart moli Roberta Pattinsona da joj oprosti, obećava da će se skrasiti s njim 800328594

stolen heart.

stolen heart.

Na Robertu je da odluči, iako iskreno, ja ne bih volela da joj oprosti. Slažem se da svako zaslužuje drugu šansu, ali Rob će biti još više povređen ako ga ona opet izneveri.
Ali, njegova stvar. Ako je spreman na oproštaj, lepo, ali neka bude pažljiv.

Nora

Nora

Zaključano!

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]