You are not connected. Please login or register

Miley Cyrus nezadovoljna: “Briga ih je jedino za moju kosu”

5 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Miley Cyrus nezadovoljna: “Briga ih je jedino za moju kosu” FFN_RIJ_2012_VMA_SET1_090612_50877382
Miley trenutno radi na svom novom albumu ali kaže da joj je jako teško jer to kao da niko ne primećuje, već se priča samo o njenoj frizuri.
Miley Cyrus nezadovoljna: “Briga ih je jedino za moju kosu” Ffnmtvawardser0906125087
Ona ističe da i pored toga voli kako sad izgleda. “Jedina stvar koja je teška jeste to što ljudi žele samo o tome da pričaju”, objasnila je za magazin People. “To je kao nešto u fazonu ‘Oh, nisam te prepoznao!”
Miley Cyrus nezadovoljna: “Briga ih je jedino za moju kosu” Ffnrij2012vmaset10906125
Ipak, ona kaže da joj prija novi imidž. “Tako je laka za održavanje, znate. Obožavam je. Osećam da sam ono što jesam i sve je dobro.” Miley se očigledno dobro zabavljala na MTV VMA a posebno je bila oduševljena što je P!nk imala vrlo sličnu frizuru kao ona. “Vau, dve devojke imaju plavu kratku kosu! Ceo svet treba da uhvati panika.”

Bravo.rs

$AnjA

$AnjA
Now I can feel that explosion

Pa u pravu je sto kaze da svi samo o frizuri njenoj pricaju :P
Ali trebala je i sama da pretpodstavi da ce to biti ,,velika vest'' :P

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

U pravu je.
Ali,ako hoće da prestanu da pričaju samo o njenoj frizuri,neka malo poradi na karijeri.

Margita

Margita
Hell yeah, you're good
Hell yeah, you're good

Kome je Majlina frizura velika vest, treba ozbiljno da se zapita Miley Cyrus nezadovoljna: “Briga ih je jedino za moju kosu” 3616433288

Nora

Nora

Margita wrote:Kome je Majlina frizura velika vest, treba ozbiljno da se zapita Miley Cyrus nezadovoljna: “Briga ih je jedino za moju kosu” 3616433288

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

kitten. wrote:U pravu je.
Ali,ako hoće da prestanu da pričaju samo o njenoj frizuri,neka malo poradi na karijeri.
slazem se

Nora

Nora

Zaključano!

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]