You are not connected. Please login or register

Blake Lively je idealna žena!

5 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Blake Lively je idealna žena! Empty Blake Lively je idealna žena! Sat Sep 08, 2012 1:21 am

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Blake Lively je idealna žena! Blake-lively-1-e1347019381157
Svako ko je pročitao novi intervju sa Blake Lively, objavljen u časopisu Marie Claire, kaže samo jedno – ona je idealna žena!

Lepa glumica, koja se proslavila ulogom u seriji Gossip Girl, tvrdi da nikada nije probala drogu, te da ne pije alkohol. “Iako sam neretko igrala zavisnice od droge, istina je da nikada u životu nisam probala drogu. Alkohol uopšte ne pijem,” kaže ona i otkriva da je trenutno u fazi kada voli da kuva.
“Kada biste ušli u moju kuću, ne biste rekli da pripada glumici. Nema fotografija sa događaja na zidu, nema suvenira sa snimanja. Pomislili biste da je to kuća neke ludače koja stalno kuva,” tvrdi ona i dodaje da nema problem da prizna da ima celulit. “Radije bih imala celulit i išla na put oko sveta kako bih probala svaki mogući sladoled.”

Pa ko ne bi poželeo ovakvu ženu… :)

Blake Lively je idealna žena! Blake-lively-3
Blake Lively je idealna žena! Blake-lively-4
Blake Lively je idealna žena! Blake-lively-5

Tracara.com

Last edited by kitten. on Sat Sep 08, 2012 2:14 am; edited 1 time in total

2Blake Lively je idealna žena! Empty Re: Blake Lively je idealna žena! Sat Sep 08, 2012 1:54 am

$AnjA

$AnjA
Now I can feel that explosion

Mnogo mi se svidja njen stav :D
Obozavam je <3!

3Blake Lively je idealna žena! Empty Re: Blake Lively je idealna žena! Sat Sep 08, 2012 1:57 am

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Pa lijepo to što ona ne pije i ne drogira se,ali mnogo smaraju sa njom u poslednje vrijeme.

4Blake Lively je idealna žena! Empty Re: Blake Lively je idealna žena! Sat Sep 08, 2012 3:23 am

Margita

Margita
Hell yeah, you're good
Hell yeah, you're good

Ako se ja pitam, nije.

5Blake Lively je idealna žena! Empty Re: Blake Lively je idealna žena! Sun Sep 09, 2012 2:56 am

Nora

Nora

Kako je lijepa *-*

6Blake Lively je idealna žena! Empty Re: Blake Lively je idealna žena! Sun Sep 09, 2012 7:12 am

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

kitten. wrote:Pa lijepo to što ona ne pije i ne drogira se,ali mnogo smaraju sa njom u poslednje vrijeme.
Slazem se i za mene je previse daleko od savrsene zene...nije mi cak ni nesto mnogo lepa

7Blake Lively je idealna žena! Empty Re: Blake Lively je idealna žena! Fri Oct 05, 2012 6:57 am

Nora

Nora

Zaključano!

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]