You are not connected. Please login or register

Candie Accola: Seksi vampirica

5 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Candie Accola: Seksi vampirica Empty Candie Accola: Seksi vampirica Sun Sep 09, 2012 1:00 am

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Candie Accola: Seksi vampirica Candice-accola-stndrd-holidays-2012-21
Četvrta sezona “Vampirskih dnevnika” počinje za malo više od mesec dana (11. oktobra) a zgodna Candice Accola je za The STNDRD govorila o seriji ali i svojoj karijeri.
Candie Accola: Seksi vampirica Candice-accola-stndrd-ho
25-godišnja lepotica izgledala je vrlo šik u crno-belo-zlatnoj kombinaciji, a evo i šta smo izdvojili iz njenog intervju za magazin.
O tome u čemu uživa kad ne glumi
“Volim kad sam s ljudima koje volim. Volim da čitam. Volim antikvarnice…nekad sam kao žena od 80 godina.”
O tome gde vidi sebe za 5-10 godina.
To je pitanje koje ima takvu težinu. Nadam se da ću raditi. Nadam se da ću imati nove izazove za sebe. Nadam se da ću imati nekog s kim mogu da podelim život i imam decu. Nadam se da ću biti okružena ljubavlju.”
O radu na “Vampirskim dnevnicima”
“Drago mi je što sam deo šoua kojeg sam uvek volela. Prijem koji je dobio šou je neverovatan. Imamo tako verne fanove. Kad sretnem ljude na ulici, svi su tako ljubazni. Ne mogu biti srećnija što sam deo ovoga. Čast mi je…znam da ovo zvuči vrlo jeftino, ali istina je!”

Bravo.rs

2Candie Accola: Seksi vampirica Empty Re: Candie Accola: Seksi vampirica Sun Sep 09, 2012 1:09 am

heedictator.

heedictator.
Hell yeah, you're good
Hell yeah, you're good

Preljepo izgleda :)

3Candie Accola: Seksi vampirica Empty Re: Candie Accola: Seksi vampirica Sun Sep 09, 2012 1:13 am

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Divna je.:)

4Candie Accola: Seksi vampirica Empty Re: Candie Accola: Seksi vampirica Sun Sep 09, 2012 1:49 am

$AnjA

$AnjA
Now I can feel that explosion

Bas je lepa

5Candie Accola: Seksi vampirica Empty Re: Candie Accola: Seksi vampirica Sun Sep 09, 2012 3:11 am

Nora

Nora

Kako je lijepa *-*
Ima tako dobre nogee!! xP

6Candie Accola: Seksi vampirica Empty Re: Candie Accola: Seksi vampirica Sun Sep 09, 2012 7:21 am

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Predobre su slike *.*

7Candie Accola: Seksi vampirica Empty Re: Candie Accola: Seksi vampirica Fri Oct 05, 2012 6:58 am

Nora

Nora

Zaključano!

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]