You are not connected. Please login or register

Njih dvojica su novi holivudski par!

+3
gotcha.
∀phrodite.
Nora
7 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Njih dvojica su novi holivudski par! Empty Njih dvojica su novi holivudski par! Thu Sep 13, 2012 1:36 am

Nora

Nora
Now I can feel that explosion

Njih dvojica su novi holivudski par! Zachary

Zvezda serije American Horror Story, glumac Zachary Quinto, priznao je ono o čemu se već duže vreme spekuliše – Jonathan Groff i on su u vezi.

Glumac, koji je priznao da je gej u intervjuu za New York Times, oktobra 2011, svoju vezu obelodanio je u najnovijem intervjuu za magazin Out.

“Neverovatno je koliko sam srećan”, izjavio je Quinto o vezi sa Groffom, koji je takođe glumac i koji se pojavljivao u serijama Boss i Glee.
Njih dvojica su novi holivudski par! Zachary-groff

Zachary nije želeo da detaljiše o vezi sa Groffom, ali je magazinu Out ispričao da mu je bilo jako teško nakon očeve smrti, zbog čega je neko vreme bio bez partnera.

“U jednom trenutku privlačili su me muškarci koji su mi uvek nekako bili nedostupni. Posle izvesnog vremena shvatio sam da sam želeo da se zaštitim, jer sam emocije zbližavanja i ljubavi poistovetio sa traumama vezanim za smrt. Shvatio sam da moram da krenem dalje”, rekao je glumac, poručivši da želi da ima decu.

Izvor: Tracara. com

2Njih dvojica su novi holivudski par! Empty Re: Njih dvojica su novi holivudski par! Thu Sep 13, 2012 1:40 am

∀phrodite.

∀phrodite.
Take me to the other side

nemam nista protiv homoseksualaca, ali ovo mi je tako gadno -.-

https://weheartit.com/KrisVukovic

3Njih dvojica su novi holivudski par! Empty Re: Njih dvojica su novi holivudski par! Thu Sep 13, 2012 1:48 am

Nora

Nora

Ako nemaš ništa protiv njih onda ti ovo ne bi trebalo biti gadno. Oni su homoseksulci i oni se bore za to da ih ljudi ne osuđuju takve kakvi jesu, ne možeš ti biti "za" njih i onda kada vidiš jedan gay par reći da je to gadno ;)

Meni su baš slatki :DD
Drago mi je da je Jonathan sretan <33

4Njih dvojica su novi holivudski par! Empty Re: Njih dvojica su novi holivudski par! Thu Sep 13, 2012 2:24 am

∀phrodite.

∀phrodite.

nora. wrote:Ako nemaš ništa protiv njih onda ti ovo ne bi trebalo biti gadno. Oni su homoseksulci i oni se bore za to da ih ljudi ne osuđuju takve kakvi jesu, ne možeš ti biti "za" njih i onda kada vidiš jedan gay par reći da je to gadno ;)

Meni su baš slatki :DD
Drago mi je da je Jonathan sretan <33
Mislim da nisi u pravu.:)

Kao sto sam rekla, nemam nista protiv njih. Cak su mi nekad bas lepi zajedno. ALI, ponekad su mi gadni. Bas kao i ovi.:)

5Njih dvojica su novi holivudski par! Empty Re: Njih dvojica su novi holivudski par! Thu Sep 13, 2012 3:26 am

gotcha.

gotcha.
Moderator
Moderator

Jonathan Groff gay?
KUDA IDE OVAJ SVEEEEEEEET?
Još jedan u nizu perfect momaka koji su gay. kjdkajdsa
Ali slatki su hehe

http://kazandmatt.tumblr.com

6Njih dvojica su novi holivudski par! Empty Re: Njih dvojica su novi holivudski par! Thu Sep 13, 2012 4:57 am

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Slatki su.

7Njih dvojica su novi holivudski par! Empty Re: Njih dvojica su novi holivudski par! Thu Sep 13, 2012 5:07 am

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Najbolji su uvek gejevi...ali dobro,slatki su :3

8Njih dvojica su novi holivudski par! Empty Re: Njih dvojica su novi holivudski par! Thu Sep 13, 2012 5:30 am

Nora

Nora

kris. wrote:

Kao sto sam rekla, nemam nista protiv njih. Cak su mi nekad bas lepi zajedno. ALI, ponekad su mi gadni. Bas kao i ovi.:)
Kako nisam. To što govoriš nema logike.
Ako podržavaš homoseksualce to znači da odobravaš gay brakove, to da oni imaju djecu itd. Ako su ti oni (i neki) gadni zašto onda drugi nisu? Jer su poznati? Nema smisla.. ;)

9Njih dvojica su novi holivudski par! Empty Re: Njih dvojica su novi holivudski par! Thu Sep 13, 2012 6:57 am

love.kills♥

love.kills♥
Dizajner
Dizajner

Odvratno

10Njih dvojica su novi holivudski par! Empty Re: Njih dvojica su novi holivudski par! Thu Sep 13, 2012 8:48 am

Eni

Eni
Just saying, you can do better
Just saying, you can do better

~Lilac.Wine wrote:Odvratno
NOH8! ;)

sweeties <3
drago mi je da su sretni zajedno.

11Njih dvojica su novi holivudski par! Empty Re: Njih dvojica su novi holivudski par! Thu Sep 13, 2012 6:05 pm

∀phrodite.

∀phrodite.

nora. wrote:
kris. wrote:

Kako nisam. To što govoriš nema logike.
Ako podržavaš homoseksualce to znači da odobravaš gay brakove, to da oni imaju djecu itd. Ako su ti oni (i neki) gadni zašto onda drugi nisu? Jer su poznati? Nema smisla.. ;)

Nora, ja stavrno ne zelim ponovo da se svadjam s tobom. Shvatila sam da nam se mnoga misljenja ne slazu, i sta ja tu mogu? Stvarno ne zelim da se svadjam ni s tobom, ni s bilo kim ovde, dosta mi je svadja.

I dalje mislim da nisi u pravu, ali mozemo li, molim te da ovde prekinemo nasu raspravu? Njih dvojica su novi holivudski par! 364988687

12Njih dvojica su novi holivudski par! Empty Re: Njih dvojica su novi holivudski par! Fri Sep 14, 2012 1:59 am

Nora

Nora

Hhahaha ja se isto ne želim svađati samo diskutiramo ;)
Ok, sve 5. ;D

13Njih dvojica su novi holivudski par! Empty Re: Njih dvojica su novi holivudski par! Fri Oct 05, 2012 7:13 am

Nora

Nora

Zaključano!

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]