You are not connected. Please login or register

Po Kanyeovoj želji: Kim Kardashian zaboravila da obuče pantalone!

+2
Eni
stella luna.
6 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Po Kanyeovoj želji: Kim Kardashian zaboravila da obuče pantalone! FFN_Kardashian_West_AAR_091312_50885625
Kanye je nedavno pobacao većinu stvari iz ormara svoje devojke, koje se sad oblači po njegovim, prilično čudnim željama.
Po Kanyeovoj želji: Kim Kardashian zaboravila da obuče pantalone! 6161566kimkardashian1wen
Po Kanyeovoj želji: Kim Kardashian zaboravila da obuče pantalone! Ffnkardashianwestaar0913
31-godišnja rijaliti zvezda pojavila se u prilično bizarnom crnom blejzeru, koji joj je ujedno poslužio i kao haljina. Osim toga, ona je na sebi imala još samo par dijamantskih naušnica i crne cipele sa kaišem oko gležnjeva. Ne znamo kako bi to Kanye podneo, ali čini nam se da bi Kim trebalo da prestane sa slušanjem njegovih modnih želja! Da li smo preoštri? Kako se vama čini ovo izdanje popularne rijaliti zvezde?
Po Kanyeovoj želji: Kim Kardashian zaboravila da obuče pantalone! Ffnkardashianwestaar0913

Bravo.rs

Eni

Eni
Just saying, you can do better
Just saying, you can do better

pun mi je kufer više nje. Po Kanyeovoj želji: Kim Kardashian zaboravila da obuče pantalone! 1920415962

i tako je ovo kopirala od Fergie koja je koji dan prije obukla taj sako/haljinu na isti način.

Nora

Nora
Now I can feel that explosion
Now I can feel that explosion

Eni wrote:pun mi je kufer više nje. Po Kanyeovoj želji: Kim Kardashian zaboravila da obuče pantalone! 1920415962

i tako je ovo kopirala od Fergie koja je koji dan prije obukla taj sako/haljinu na isti način.

love.kills♥

love.kills♥
Dizajner
Dizajner

Dosadni su sa njom.
Al' i Kim je preglupa.

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Divna je *.*

$AnjA