You are not connected. Please login or register

Ona je rasplakala sudije X Factora!

+4
Nora
Margita
Eni
stella luna.
8 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Ona je rasplakala sudije X Factora! Empty Ona je rasplakala sudije X Factora! Fri Sep 14, 2012 7:30 am

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Ona je rasplakala sudije X Factora! Jillian-x-factor
Talenat šou X-Factor već ima novu zvezdu koja ja dirnula duboko u srce sve članove žirija, pa čak i kontroverznog Simona Cowella.

19-godišnja Jillian Jensen dolazi iz Massachusettsa i ima vrlo tešku životnu priču: nju su u školi maltretirali zbog njenog hobija. Ipak, Jillian je odlučila da stane na pozornicu i svima dokaže da zna da peva.

Nakon nekoliko minuta predstavljanja članovima žirija Jillian je zapanjila žiri svojom interpretacijom pesme Who You Are Jessie J. “Ovo je neverovatno”, rekao je Simon Cowell, koji retko ima pozitivne komentare na račun takmičara.

U žiriju su osim Cowella i Britney Spears, kao i pevačica Demi Lovato, koji su čak svoje impresije o Jillian podelile sa pratiocima na društvenim mrežama.

Tracara.com

2Ona je rasplakala sudije X Factora! Empty Re: Ona je rasplakala sudije X Factora! Fri Sep 14, 2012 10:04 am

Eni

Eni
Just saying, you can do better
Just saying, you can do better

koliko drame, a cura ne pjeva ništa posebno.

njena je priča je tužna, ali to neka govori psihijatru ne na nacionalnoj televiziji...

;)

3Ona je rasplakala sudije X Factora! Empty Re: Ona je rasplakala sudije X Factora! Fri Sep 14, 2012 10:36 am

Margita

Margita
Hell yeah, you're good
Hell yeah, you're good

Slala mi je sestra link ali nisam gledala jer su me nervirale Demi i Britni. Ma gluposti.

4Ona je rasplakala sudije X Factora! Empty Re: Ona je rasplakala sudije X Factora! Fri Sep 14, 2012 8:36 pm

Nora

Nora
Now I can feel that explosion

Cura je predivno to otpjevala *-*

5Ona je rasplakala sudije X Factora! Empty Re: Ona je rasplakala sudije X Factora! Fri Sep 14, 2012 11:51 pm

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Divno pjeva cura.:)

6Ona je rasplakala sudije X Factora! Empty Re: Ona je rasplakala sudije X Factora! Sat Sep 15, 2012 4:56 am

$AnjA

$AnjA

Nisam preslusala video,ali ne sumnjam da lepo peva :)
Inace o skoro svim pevacima i pevacicama sam citala da su bili maltretirani u skoli,tako da njena prica nije nimalo drugarija :P

7Ona je rasplakala sudije X Factora! Empty Re: Ona je rasplakala sudije X Factora! Sat Sep 15, 2012 5:06 am

Miaa_____♥

Miaa_____♥
Dizajner
Dizajner

Mene je video rasplakao.
I osim toga mislim da cura ima drugaciji, ali opet lijep glas i da odlicno pjeva:)

8Ona je rasplakala sudije X Factora! Empty Re: Ona je rasplakala sudije X Factora! Sat Sep 15, 2012 5:53 am

Marco.Essential♥

Marco.Essential♥

Ja sam se isto rasplakala.Predivno pjeva,i jako mi je žao kroz šta je prošla :(

9Ona je rasplakala sudije X Factora! Empty Re: Ona je rasplakala sudije X Factora! Sat Sep 15, 2012 7:37 am

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Ih,pa vecinu poznatih licnosti su maltretirali u skoli...i ne samo poznate!svaku drugu osobu su barem jednom maltretirali u skoli!ja sam licno to dozivela...ne razumem cemu toliko drame oko toga kad to nije nista neuobicajeno(i bas je strasno sto je tako)
Osim toga,po meni i nije nesto posebno drugacija pevacica,ni po cemu se ne izdvaja
E sad,u svakom slucaju,svaka cast na hrabrosti!Ne bi svako mogao ovako javno da prizna takvu stvar

10Ona je rasplakala sudije X Factora! Empty Re: Ona je rasplakala sudije X Factora! Fri Oct 05, 2012 8:08 am

Nora

Nora

Zaključano!

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]