You are not connected. Please login or register

Ne pomaže ni Gangnam Style: Adam Lavine izbačen iz teretane zbog silnih tetovaža

4 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Ne pomaže ni Gangnam Style: Adam Lavine izbačen iz teretane zbog silnih tetovaža SIPA_sipausa30076217_000054
Telo Adama Levinea prekriveno je tetovažama, a dok njegove obožavateljke samo čekaju priliku u kojoj će se njihov omiljeni pevač pojaviti bez majice, teretane u Koreji ne raduju se s jednakim ushićenjem tom prizoru.
Ne pomaže ni Gangnam Style: Adam Lavine izbačen iz teretane zbog silnih tetovaža Sipasipausa3007621700004
Za vreme nedavne posete Koreji, pevač je odlučio da ode u teretanu i odradi svoj uobičajeni trening, ali čim je skinuo majicu, naišao je na probleme, izveštava Pop Crush. Ostale članove navodno su zgrozile njegove tetovaže pa ga je vlasnik zamolio da ih prekrije ili izađe iz teretane.
Ne pomaže ni Gangnam Style: Adam Lavine izbačen iz teretane zbog silnih tetovaža Sipasipausa3007621800003
“Pokušavao sam da ih uverim kako to nije pravi tigar i da nikome neće nauditi”, požalio se Adam na Twitteru. “Nisu mislili da je to smešno. Hvala bogu da nisu videli morskog psa. Vlasnik me totalno izgnjavio. Počeo sam da pevam Gangam Style i plešem. Nastala je tišina. Ni policajcima se to nije svidelo.”

Bravo.rs

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Am,a sta fali njegovim tetovazama?
Mislila sam da su prevazidjeni ti stereotipi o tetovazama
Hahahaha,pevao je Gangam style!koji car :3

Nora

Nora
Now I can feel that explosion

“Pokušavao sam da ih uverim kako to nije pravi tigar i da nikome neće nauditi”
Vlasnik me totalno izgnjavio. Počeo sam da pevam Gangam Style i plešem. Nastala je tišina. Ni policajcima se to nije svidelo.”
HAHAHAHHAH aa Adam <33
Stvarno nije u redu što su ga izbacili zbog tetovaža..

$AnjA

$AnjA

nora. wrote:
Vlasnik me totalno izgnjavio. Počeo sam da pevam Gangam Style i plešem. Nastala je tišina. Ni policajcima se to nije svidelo.”
HAHAHAHHAH aa Adam <33

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

nora. wrote:
HAHAHAHHAH aa Adam <33

Nora

Nora

Zaključano!

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]