You are not connected. Please login or register

Konačno! Bruno Mars najavio album “Unorthodox Jukebox”

5 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

immortality.

immortality.
Now I can feel that explosion
Now I can feel that explosion

Konačno! Bruno Mars najavio album “Unorthodox Jukebox”  SIPA_sipausa30081309_000238
Bruno Mars otkrio je naziv albuma i spisaka pesama koje će se naći na njemu, a datum početka prodaje zakazan je za 10. decembar.
 Konačno! Bruno Mars najavio album “Unorthodox Jukebox”  Sipasipausa3008130900024
Vodeći singl nosi naziv “Locked Out of Heaven” i debitovaće danas, 1. oktobra. U intervjuu za Billboard, Mars je rekao sledeće o albumu: “Ovo sam ja kad odem u studio i snimim i napišem ono što hoću. Ovaj album predstavlja moju slobodu.” Novi album trebao bi da predstavi drugačiji zvuk za Marsa, a pevač kaže da ne želi da ga vezuju za određeni žanr muzike.
 Konačno! Bruno Mars najavio album “Unorthodox Jukebox”  Sipasipausa3008132800002
“Predsednik jedne velike izdavačke kuće me je pogledao u lice i rekao ‘Tvoja muzika je grozna, ne znaš ko si, tvoja muzika je zbrda-zdola i mi nemamo tržište za tako nešto. Odaberi žanr pa nam se onda obrati.’ Meni je to bilo odvratno, jer ne pokušavam da budem cirkuzant. Slušam mnogo muzike i želim da imam slobodu i luksuz da uđem u studio i kažem, ‘Danas želim da snimim hip-hop, R&B i rok album.”

Evo i spiska pesama koje će biti na albumu:

1. Locked Out of Heaven
2. Young Girls
3. Gorilla
4. When I Was Your Man
5. Natalie
6. Treasure
7. Moonshine
8. Money Makes Her Smile
9. Show Me
10. If I Knew

Izvor: bravo.rs