You are not connected. Please login or register

Kim Kardashian zna zašto ljudi vole njene rijalitije

+2
$AnjA
stella luna.
6 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Kim Kardashian zna zašto ljudi vole njene rijalitije 61697
Ceo život Kim Kardashiana odvija se pred kamerama, a rijaliti zvezda je u novom intervjuu priznala kako je o tome maštala još dok je bila tinejdžerka.
Kim Kardashian zna zašto ljudi vole njene rijalitije 9178
Kim trenutno snima novi rijaliti za sestrom, pod nazivom “Kourtney and Kim Take Miami” a u razgovor za Tatler magazin rekla je: “U srednjoj školi gledala sam ‘The Real World’ koji je bio prvi rijaliti šou. Sećam se da sam svojoj najboljoj prijateljici rekla ‘To je ono što želim da radim. Znam da moj život treba da bude na rijalitiju.”
A zašto ljudi uopšte gledaju emisije porodice Kardashian? Kim je uverena kako gledaoci shvataju da su oni vrlo otvoreni i iskreni. “Ljudi vole da posredno žive kroz nas zbog svoj sjaja i glamura koji definitivno imamo, ali mi smo tako normalni. Možete me videti u trenerci dok izgledam ružno a većinu vremena svađamo se oko istih stvari kao i obične porodice.”

Bravo.rs

$AnjA

$AnjA
Now I can feel that explosion

Ma jeste,normalni ste

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Ta njihova "normalnost" je gluma

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Je.Ne.Regrette.Rien. wrote:Ta njihova "normalnost" je gluma

Oni možda i jesu ovako normalni,ali bi bilo nezanimljivo gledati rialiti u kom je sve kao u životu svake druge osobe.

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Poenta rijalitija je da se vidi da su popularni normalni odnosno da zive isti zivot kao i svaka druga osoba.Osim toga fanovima je zanimljivo bilo sta u vezi omiljene zvezde cak i ako je to njihov "dosadan,normalni" zivot.Tako da,ako oni glume u rijalitiju,a sigurno glume,to je glupo i bedno jer onda rijaliti gubi svaki smisao.Mada ja i ovako i onako ne vidkm poentu rijalitija ali ajde

Nora

Nora

Hahahahah kladim se u šta oćeš da je 60% tog showa isproducirano :P

ProkletaKučka

ProkletaKučka

Ja gledam jer ima dobro dupe,za druge ne znam.

http://annicaphotography.tumblr.com/

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Zaključano.

http://kidnappedangel.tumblr.com/

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]