You are not connected. Please login or register

Taylor Swift: “Muškarci mi daju inspiracije za pesme servirane na tanjiru”

5 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

ProkletaKučka

ProkletaKučka
Now I can feel that explosion

Taylor Swift: “Muškarci mi daju inspiracije za pesme servirane na tanjiru”  FFN_FlynetUKFF_RadioTeenAwd_100712_509094051
Taylor je poznata po svojim pesmama inspirisanim bivšim momcima a kaže da joj zbog toga nikad nije problem da napiše novu numeru.

Taylor Swift: “Muškarci mi daju inspiracije za pesme servirane na tanjiru”  Ffnflynetukffradioteenaw
Govoreći za Mail Online, Taylor je priznala: “Ako momak izlazi sa mnom, on praktično potpisuje ugovor da mu je kul što ću pisati pesme o njemu. Pišem pesme o svom životu: Nije to nešto što čuvam u tajnosti, tako da se ne brinem da li će novi dečko biti povređen zbog nečega što napišem. Kad sam već to rekla, neverovatno je koliko su mi inspiracije servirane na tanjiru dali neki momci. Neki su čak rekli ‘Molim te nemoj da pišeš o meni’, ali samo dok smo u procesu raskida.”
Taylor Swift: “Muškarci mi daju inspiracije za pesme servirane na tanjiru”  Ffnflynetukffradioteenaw
Nedavno je otkriveno kako pesma “We Are Never Ever Getting Back Together” govori o Jakeu Gyllenhaalu a Taylor kažu kako baš i ne prati šta štampa piše o njoj. “Ne čitam tračeve o sebi, a ako vidim svoje ime na sajtu, odmah idem odatle. Nemam debelu kožu, pa ako pročitam nešto ružno o sebi, osećam se nesigurno i stalno razmišljam o tome.”

http://annicaphotography.tumblr.com/

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Pa većina njih piše pesme na osnovu ljubavnih iskustava.

ProkletaKučka

ProkletaKučka

Što je i normalno. Ne možemo pisati o nečemu što nismo doživeli.

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

kitten. wrote:Pa većina njih piše pesme na osnovu ljubavnih iskustava.
Dobro,to da...ono sto mene nervira kod Taylor je sto ona otkriva sama o kome se radi,vecina drugih zvezda to ne radi...Osim toga,na taj nacin ona ne postuje tog nekog ako ju je taj neko vec zamolio da ne pise o njemu
I meni je iskreno to pateticno i zato je ne volim...zato sto je preterano otvorena i iskrena,fanovi znaju apsolutno sve o njenom ljubavnom zivotu a moje misljenje je da zaista neke stvari treba da ostanu privatne
A sto se tice traceva,na to je vec trebala da se navikne

$AnjA

$AnjA

Lepo sto je iz toga izvukla neku korist :)

ProkletaKučka

ProkletaKučka

Broken.Toy wrote:
Dobro,to da...ono sto mene nervira kod Taylor je sto ona otkriva sama o kome se radi,vecina drugih zvezda to ne radi...Osim toga,na taj nacin ona ne postuje tog nekog ako ju je taj neko vec zamolio da ne pise o njemu
I meni je iskreno to pateticno i zato je ne volim...zato sto je preterano otvorena i iskrena,fanovi znaju apsolutno sve o njenom ljubavnom zivotu a moje misljenje je da zaista neke stvari treba da ostanu privatne

Iskreno, imaš pravo u neku ruku,ali ona je skroz drugačija, i možda ima pravo što otkriva o kome se radi, makar je ne obleću tračevi baš sa svih strana,kao i ostale:)

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

ProkletaKučka wrote:
Broken.Toy wrote:

Iskreno, imaš pravo u neku ruku,ali ona je skroz drugačija, i možda ima pravo što otkriva o kome se radi, makar je ne obleću tračevi baš sa svih strana,kao i ostale:)
Pa i to sto kazes ali traceva ce biti uvek,bilo da ona otkriva o kome se radi ili ne

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Zaključano.

http://kidnappedangel.tumblr.com/

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]