You are not connected. Please login or register

Izazvao haos među Directionerima: Fanovi preklinju Harryja Stylesa da se ne šiša!

+3
stella luna.
Djavo.
ProkletaKučka
7 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

ProkletaKučka

ProkletaKučka
Now I can feel that explosion

Izazvao haos među Directionerima: Fanovi preklinju Harryja Stylesa da se ne šiša!  FFN_FLYNETUK_Styles_Harry_101812_50919061
Harry Styles najavio je da će se rešiti svoje frizure u korist jedne dobrotvorne fondacije, ali fanovima benda to se nikako ne dopada.

Izazvao haos među Directionerima: Fanovi preklinju Harryja Stylesa da se ne šiša!  Ffnflynetukstylesharry10
Da podsetimo, Harry je u razgovoru za časopis “Marie Claire” izjavio: “Da, ošišao bih se ukoliko bi to sakupilo dovoljno novca za ‘Children in Need’”. Takođe, on je otkrio da bi i inače želeo da skrati kosu, jer uveren da se devojkama najviše sviđa njegovo lice, a ne kosa.
Izazvao haos među Directionerima: Fanovi preklinju Harryja Stylesa da se ne šiša!  Ffnonedirectionflynetuk1
Međutim, bukvalno na hiljade Directionera mu je stavilo do znanja da će biti jako tužno ukoliko zaista promeni svoj poznati imidž. “Harry Styles, molim te nemoj da odsečeš kosu!! ;(( Ne želim da to uradiš, izgledaš mnogo bolje sa dugom kosom”, napisala je jedna od korisnica, a druga je poručila:” Neeeee Harry, nemoj da se ošišaš pre nego što je dodirnem ). Mooooolim te Harry.” Sad kad je prosto zatrpan ovakvim porukama, pitamo se da li će pevač odustati od svojih planova?

http://annicaphotography.tumblr.com/

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Ja se nadam da hoce...iskreno mislim da ga fanovi najvise vole zbog kose,stvarno bi bila steta da se osisa.

ProkletaKučka

ProkletaKučka

Ako ga vole zbog kose , voleće ga i bez kose :D

http://annicaphotography.tumblr.com/

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

ProkletaKučka wrote:Ako ga vole zbog kose , voleće ga i bez kose :D

Slažem se :D

Marco.Essential♥

Marco.Essential♥

Pa kosica mu je divnaa^^
Alii kako želi:)

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Pa nisam tako sigurna...Miley,npr.je izgubila dosta fanova kad se osisala...Mada je Harry je musko pa je mozda malo drugacije.videcemo

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Broken.Toy wrote:Pa nisam tako sigurna...Miley,npr.je izgubila dosta fanova kad se osisala...Mada je Harry je musko pa je mozda malo drugacije.videcemo
U pravu si.Ali pravi fanovi će ga voleti i bez kose :)

Miaa_____♥

Miaa_____♥
Dizajner
Dizajner

Meni je osobno apsolutno jadno da bilo koja slavna osoba izgubi fanove zbog toga jer se osisala,i uz to: za dobrotvorne svrhe...
I nek se osisa,meni je sasvim svejedno.(:

$AnjA

$AnjA

Miaa_____♥ wrote:Meni je osobno apsolutno jadno da bilo koja slavna osoba izgubi fanove zbog toga jer se osisala,i uz to: za dobrotvorne svrhe...
I nek se osisa,meni je sasvim svejedno.(:

slazem se :P

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Zaključano.

http://kidnappedangel.tumblr.com/

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]