Modna dizajnerica i bivša članica grupe Spice Girls proglašena je najnezanimljivijom slavnom osobom na svijetu
Prema rezultatima istraživanja, modna dizajnerica i bivša članica popularne ženske grupe Spice Girls, Victoria Beckham uspjela je "pobijediti" Jeremyja Clarksona, Toma Cruisea, Madonnu i mnoge druge. Naime, Victoria je ponijela (nimalo) laskavu titulu najnezanimljivije slavne osobe na svijetu. Čak je i sama jednom prilikom nedavno izjavila da na fotografijama izgleda kao neraspoložena krava, prenosi Blix.
- Navikla sam da se ne obazirem na stalna zadirkivanja o tome da uvijek izgledam tako ozbiljno. Oni stvarno vjeruju da sam ja takva. A kada pogledam fotografije, osjećam se baš kao i oni. Pogledam te fotografije i pomislim, 'Bože, ja izgledam kao neraspoložena krava - rekla je Beckham tokom intervjua za njemački magazin Interview.
Iako je Victoria putem Twittera pokušala pokazati i svoju zanimljivu stranu, čini se da su svi napori propali.
Najzanimljivijom slavnom osobom proglašen je Alan Carr, a slijede ga Russell Brand i Rihanna.
Izvor:MojTV