You are not connected. Please login or register

another child that grew up too fast.

Go down  Message [Page 1 of 1]

1another child that grew up too fast. Empty another child that grew up too fast. Fri Nov 02, 2012 10:10 pm

gotcha.

gotcha.
Moderator
Moderator

another child that grew up too fast. Tumblr_m1m50cyOt41qk8tk2o1_500
I'm a soldier,
but I don't know how to fight.
I'm your best friend,
but I'm scared to see you tonight.
I'm the darkness,
but I want to be the light.

DIARY.

Ja sam Teodora. Volim svoje ime, ali više volim da me zovu po nadimku (Dora, Tea ili Ozera). Imam 15 godina. Živim u Srbiji, preciznije u Čačku, kog volim više od bilo kog grada. Obožavam ljude odavde. Iako ima mnogo loših ljudi, ja se uvek zalepim za dobre. Prosto ne volim ljude koji su negativni i dvolični i užasni. Sa svima koje poznajem sam u okej odnosima, ali tu je grupica sa kojom volim da provodim najviše vremena.
Pored njih, imam dosta ljudi sa interneta koji su mi previše dragi. Mnogi nisu iz Srbije i ne znaju srpski, pa uz njih usavršavam engleski.
Volim lizalice, koka kolu, mašnice, krofne, sove, pse, mačke, čokolade, jogurt, haljinice, šlompave majice, cigarete, fotografiju, knjige, retro stil, muziku, martinke, čudne ljude, čudna mesta, Hari Potera, Doktora i Šerloka.
Knjige, muzika i filmovi mi pomažu da pobegnem od realnosti.
Mrzim stvaran svet. Više volim da živim u snovima.
Ponekad se to čini kao prava stvar. A ponekad zna da zaboli, zato što shvatim da se to stvarno ne dešava.
Kad porastem, volela bih da budem KENGUR.
...
Ustvari, ne bih volela da odrastem. Volela bih da zauvek ostanem u petnaestoj.

Last edited by gotcha. on Wed Dec 26, 2012 6:47 am; edited 1 time in total

http://kazandmatt.tumblr.com

2another child that grew up too fast. Empty Re: another child that grew up too fast. Sat Dec 01, 2012 12:54 pm

gotcha.

gotcha.
Moderator
Moderator

Ovih dana me sve užasno nervira i uvek sam na ivici suza.
Ne bih rekla da je zbog 'onih dana'. Osećam da ću da se razbolim,al nikako to da se desi, majku mu.
Ove nedelje sam imala dva kontrolna i oba perfektno uradila. Oće me 5 iz matematike, heh.
Pobegla sam sa geosa i mislim da ću zažaliti zbog toga. Zabole me za neopravdani, problem je u Japancu, al preživeću.
Nije prošao dan da nisam izašla. Imam osećaj da sam se popela na glavu najboljem drugu.
Ne prija mi ovo hladno vreme. Loše utiče na mene.
Volela bih da uđem u peć, povučem ovo troje sa mnom i nikad ne izađem.
Sve se čini kao noćna mora, ne mogu više da izdržim. ;_;

3another child that grew up too fast. Empty Re: another child that grew up too fast. Mon Jan 14, 2013 9:12 am

gotcha.

gotcha.
Moderator
Moderator

So, juče je bila Čorba.
Trg pun. Ono što samo Čorba može da postigne.
Ludilo.
Prvo dosadni Džinović.
Nisam se pomerala dok nismo otišle po Jovanu.
A kad smo se vratile, oni su počeli.
Bora je lupetao, pevao mnoge dobro poznate pesme, ali i neke nove, skoro svima nepoznate.
Gubili su se svi, gubile smo se i mi.
Iako nismo mnogo mogle da se pomeramo zbog gužve, skakale smo i vrištale i pevale i igrale i tako to.
Gubljenje.
Videla sam par poznatih ljudi i to je sve.
Imam osećaj da nas je bilo preko 10 000.
Uživancija. Hoću opet.

4another child that grew up too fast. Empty Re: another child that grew up too fast. Wed Jan 16, 2013 8:13 am

gotcha.

gotcha.
Moderator
Moderator

Nismo se tražili, samo smo se našli…
A sada tako nađeni kao da se opet tražimo.
Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti…
Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima…
I spoznaja da smo tu negde.
Tako blizu, a tako daleko…

Tako se gubim malo.
Počeo pakao danas.
Još samo 5 meseci idemo u školu, nije to mnoooooogo.
Shvatila sam da mi je nedostajalo odeljenje. Iako me dosta njih nervira navikla sam se na njih, baš kao na staro.
Nedostajalo mi je Boćino bolesno smejanje, Filipove blentave face, Vanjino lupetanje, Katarinino dranje (MENTALAAAAAAAAĆ), Cepelinovo pametovanje, Nikolino pevanje, Isidorino vrištanje, 'borbe' između Mandaline i Anđele, ... sve.
Saznali smo da posle raspusta odmah idemo na blok, tako da nam je to kao da smo još sedam dana na raspustu :he:
Navukla sam se na last.fm i 8tracks, ne odvajam se od tih sajtova.
Gledaju mi se naši filmovi, al nemam ideju koji da gledam. Svaki koji mi predlože sam gledala (filmomanijak heh).
Nisam ja za pisanje dnevnika lol

5another child that grew up too fast. Empty Re: another child that grew up too fast. Fri Jan 18, 2013 1:58 pm

gotcha.

gotcha.
Moderator
Moderator

Ima dana kad mislim da sve smaram, da me niko ne podnosi i tako to.
Ovo je jedan od tih.
I odvratan je osećaj.
Kad samo želiš da nestaneš i olakšaš drugima život.
I ponekad se prevarim pa mislim da je nekome zapravo stalo do mene.
Ali onda shvatim da nije.
I boli.
I ne znam gde je levo.
I želim da sve ovo prođe.

6another child that grew up too fast. Empty Re: another child that grew up too fast. Thu Jan 24, 2013 11:01 am

gotcha.

gotcha.
Moderator
Moderator

Ali ustvari se čuda dese...
Ova nedelja postaje sve gora kako dani prolaze.
Dva dana za redom sam videla Teodoru i bila sam jako uzrujana.
Nedostaje mi. Previše.
Teško je prihvatiti da osoba koja mi je najviše značila, koju sam smatrala najboljim prijateljem, tek tako ode.
Bez razloga. Bez reči. Bez ičega.
Samo ode i ostavi te da kriviš sebe zbog toga.
I, krivim sebe, da. Sve bih dala da je kao pre. Da petkom posle škole trčim kod nje da joj izblebetam šta se podešavalo, da jedemo ono što smućkamo, da se gubimo sa Hikom i Matijom, da gledamo filmove, da umiremo uz knjige, da bezveze pričamo, da samo ćutimo.
Nedostaje mi. Toliko da boli ponekad.
Šta ponekad... UVEK.
I pomislim da me niko ne voli, a onda se pojavi on.
Sa divnim očima i najtupavijim osmehom na svetu.
Osoba koju sam najviše mučila kad sam prestala da pričam sa Teodorom.
Udaljili smo se poslednjih mesec dana, istina. Nismo što smo pre bili.
Nismo više najbolji prijatelji.
Bar sam tako mislila do danas.
Došla sam u školu, neraspoložena kao i obično.
Tumarala sam hodnicima i učionicom i ubijala se od dosade.
Drmnulo me da odem do njih dvojice da im dam telefon da čuvaju.
Nisam imala pojma gde da ga stavim, svuda sam se plašila da ću ga slomiti.
Zgrabila sam Anđelu i otišla do njih.
Mislila sam da će me iskulirati, da će izmisliti nešto.
Ali...
Nije. Uzeli su i prepirali ko će da čuva.
Smejemo se, ... kao ranije.
Nedostajalo mi je to.
Posle časa su me zezali da su mi slomili maskicu, pokvarili telefon, ... tipično za njih.
A onda me zagrlili i rekli da se zezaju.
Ph, očekivano.
Uzeli su Tikve da čitaju.
Omiljena lektira do sad.
Najbolja.
Jedan je čitao naglas, a drugi išao po učionici i slušao, ... tj. nije slušao.
Ulećem unutra i stajem do Matije.
Smejemo se nekim rečima iz knjige. Non - stop gledam ide li profesorka.
A ne ide mi se.
Konačno je kao pre.
Još sa Milutinom zajedno.
A, Milutin.
Koliko se ja njemu divim.
Kroz šta je sve prošao i kako je izašao iz svega toga.
Ponosna sam.
Možda će sve biti u redu.
Ako ne, uvek me čeka Krnjevo.
U koje ne želim da odem.

7another child that grew up too fast. Empty Re: another child that grew up too fast. Fri Mar 01, 2013 5:22 am

gotcha.

gotcha.
Moderator
Moderator

Mašta me je upropastila. Uvek sam uz likove smišljao karaktere, boju glasa, male navike i omiljene pisce, i nikad se to nije poklopilo sa njihovim pravim osobinama. Uvek sam ljude zamišljao boljim nego što jesu, i tako sam nekako i prošao...

Uništilo me zaista.
Ali i dalje se nadam da će ipak sve biti kao što je u mojoj glavi.
Kao nekada.

8another child that grew up too fast. Empty Re: another child that grew up too fast. Sun Mar 03, 2013 6:51 am

gotcha.

gotcha.
Moderator
Moderator

Nikad sebi neću oprostiti što sam dozvolila da nekome potpuno verujem. Ne baš potpuno, ali najviše od svih. Nikad njoj neću oprostiti što je uradila ono što najviše mrzim i što je nestala.
Osoba koja . . . osoba sa kojom sam pričala o svemu. I kad kažem svemu, zaista mislim na to. O glupostima kao što su ocene i lekcije u školi, o stvarima koje čujem o nekome, o momcima, o glumcima, knjigama, filmovima, serijama, o problemima i razlozima, o njima, o ... oh well. Osoba koju sam jedva čekala da vidim i izmišljala načine da se vidimo preko nedelje, zato što mi je bila potrebna. (Zato što sam navikla da je viđam svaki fucking dan u školi). Osoba sa kojom nisam morala ni reč da progovorim, a znala bi šta treba da radi. Osoba koja je uvek bila tu da me zagrli kad mi je teško. Osoba koja mi je davala mnoge glupe, ali i veoma pametne savete. Osoba koja . . . koja mi je jednostavno bila najbolji prijatelj.
A sada . . . šta je sada?
Kad je ne viđam i ne mislim mnogo na sve to, ali kad je vidim i kad me ni ne pogleda ili kaže ćao, a kamoli se pozdravi sa mnom, ... prosto se slomim. Ne znam gde se nalazim i sve što želim je da to prestane, da se sve vrati na staro.
Jednostavno mi treba moja najbolja drugarica. Jednostavno želim da sve bude kao pre. I boli, jer znam , ... ne znam. Ne znam. Sve mi je ... puh. Ne znam ni sama.

9another child that grew up too fast. Empty Re: another child that grew up too fast. Tue Apr 16, 2013 1:04 am

gotcha.

gotcha.
Moderator
Moderator

Da, nikada neću dozvoliti da se vežem za nekog kao što sam za njih troje.
Da, kajem se što sam im toliko verovala.
Ne, nije mi žao što sam se družila sa njima.

Družim se sa dvoje i sada. Ali nije to to.
Stranci koji se suviše dobro poznaju, ... to smo mi.
I uvek tako biva kod mene.
Od najboljeg prijatelja dođem do stranca.
Od prvog prijatelja do ovih sad.
Ali šta ću. To ne mogu da promenim.
I okej sam s tim, ... donekle.

Pre mi je teško padalo da idem u Krnjevo. Nisam htela iz Čačka. Nisam htela da budem daleko od njih.
A sad... Pa jedva čekam da tih par dana provedem najbolje što mogu, u okruženju ljudi kojima je stalo do mene.
Da provodim sate i sate sa mojom metalikom, da slušamo našu posebnu muziku i čuvamo naše plavo mače, da.
Da blejim po Smederevu sa drugom i još par strava ljudi.
Da jurim wifi po celom selu kad ne plate net.
Sve.
Navikla sam se na sve tamo.
I uvek me nešto vuče na Čačak.
Uvek me vraća.
A ponekad mi se ne vraća.
Nikako.

10another child that grew up too fast. Empty Re: another child that grew up too fast. Wed May 22, 2013 7:17 am

gotcha.

gotcha.
Moderator
Moderator

Dve godine mi je jedna osoba bila u glavi.
Od male simpatije u 13 godina, došlo je do one zaljubljenosti u 15oj, ali u osobu koja je skroz nedostižna.
A onda sam počela da razgledam po školi, totalno bezveze.
I videla ... njega.
Čupava kosa, lep osmeh, divne oči.
Dobro građen. I previše dobro.
Skontala sam da sa njima imamo fizičko i svakog petka se gubila dok je on svašta izvodio.
Nije mi se svideo, samo je bio veoma zanimljiv.
Ali kako je vreme prolazilo i stvari se dešavale, shvatila sam da me konačno prošao zelenooki i ...
Jednom sam se dok sam se vraćala iz WCa sa drugaricom saplela o njegovu nogu i krenula da padam. Zadržao me i pitao jel sam dobro. Totalno sam se izgubila, ali sam se brzo izvrpoljila iz njegovih ruku, rekla da jesam i šmugnula u učionicu.
Glup potez, znam.
Posle toga smo stalno razmenjivali poglede.
One poglede.
Gde god da sam izlazila, on je bio tu negde. Prosto mi se nije gubio iz vida.
Pokušavala sam da ignorišem ono što su mi drugarice govorile.
Da ignorišem ono što osećam.
Ali mi prosto nije išlo.
Jedna od drugarica je rekla jednom njegovom drugu da prihvati zahtev na fejsu. Pukla sam naravno. Pomisliće da sam ja poslala i da ja želim, a ne želim.
Od tog dana pokušavam da ga izbegavam. Al pojavljuje se.
I osmehuje.
I ubija.
Danas sam saznala da se smuvao sa mojom drugaricom iz odeljenja.
Znala sam da se ona na njega loži već duže vreme, al nadala sam se da će ostati na tome.
Nije. I osetila sam se ... pa ne znam. Čudno.
Ona mi je draga i drago mi je zbog nje i ... njega. Ali potajno sam se nadala da ću to ipak biti ja. Ne znam ni sama zašto.

I sad odlaze iz škole.
Nema više zajedničkih časova petkom. Nema pogleda. Nema osmeha. Nema ga.

11another child that grew up too fast. Empty Re: another child that grew up too fast. Thu May 23, 2013 4:27 am

gotcha.

gotcha.
Moderator
Moderator

Sledeće nedelje nam je ubistvo.
Nemački u ponedeljak, mata u sredu, engleski i osnovi u četvrtak, muzičko i agencijsko u petak.
Preterali su. ._.
Biće prazno bez četvrtaka. Časovi petkom još manje zanimljivi.
Odmori dosadniji. Sve će biti ew.

12another child that grew up too fast. Empty Re: another child that grew up too fast. Mon Jun 10, 2013 6:50 am

gotcha.

gotcha.
Moderator
Moderator

'Sad je 'Poslednja pesma o tebi' . . . '
Posle toga ništa nije isto.
Nedostaje mi osoba sa kojom sam mogla da se popenjem na tribine, naslonim mu glavu na rame i beskonačno ćutim i znam da je tu, uvek.
Nedostaje mi osoba koja je zbog mog problema sa hemijom ustajala u pola 7 ujutru, samo da bi mi objasnio to što mi nije jasno.
Nedostaje mi osoba koja me nigde nije puštala sama da idem, uvek me je pitao dal želim da krene sa mnom, da ne blejim sama po gradu.
Nedostaje mi osoba sa kojom sam sedela na podu u školi, šaputala o raznim osobama iz odeljenja, smejala se kao nenormalna.
Nedostaje mi osoba koja me grlila bez ikakvog razloga, 'jer sam osećao potrebu, osetio sam da si tužna'.
Nedostaje mi naše špartanje po celom Čačku.
Nedostaju mi naše priče o njoj.
Nedostaje mi moja borba za njih.
Nedostaje mi 'Idemo kod Teodore, baš me briga ako nije tu.'
Nedostaju mi sve gluposti i sve priče i njegov glas i osmeh.
Nedostaje mi on.
Najbolji prijatelj koji je odjednom postao stranac.
Možda je tako i bolje.
Jer idem.
Ali previše boli i previše mi nedostaje.
'I uvek svečano obećam, a znam da lažem u sebi, da ću prestati da se sećam.'

13another child that grew up too fast. Empty Re: another child that grew up too fast. Tue Sep 03, 2013 1:13 pm

gotcha.

gotcha.
Moderator
Moderator

Previše sam se uplašila i bilo mi je jako loše.
Sve što sam želela je da se vratim u Prehrambenu i da ne upoznam bilo koga odatle.
Ali krenuli su da prilaze i pitaju da l sam ja nova učenica.
Prvo je prišao neki dečko i bio jako fin prema meni. Posle njega, prišlo je celo odeljenje.
Bilo je okej, bilo je super, ali bilo je i užasnih ljudi.
Ali držim se tih par osoba sa kojima sam bila prvi dan i fino mi je.

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]