You are not connected. Please login or register

Pogledajte: Srpski Smileri pripremili rani rođendanski poklon za Miley!

5 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Pogledajte: Srpski Smileri pripremili rani rođendanski poklon za Miley! 62557
Znamo da je glumica i pevačica Miley Cyrus jako voljena u našim krajevim, a svojom video porukom domaći Smileri su to još jednom pokazali.
Pogledajte: Srpski Smileri pripremili rani rođendanski poklon za Miley! 87124
Na naš mail bravoportal@gmail.com stiglo nam je pismo administratora Facebook stranice Miley Cyrus Serbia u kojem su nas obavestili da je u toku priprema videa za Miley, koji bi pomogao da ona uvidi koliko ima fanova u Srbiji i jednog dana poseti našu zemlju.

U međuvremenu, video je objavljen, pa možete videti kako sve to izgleda i podržati ovu akciju. Miley već planira da krene na turneju 2013. godine, a ovakve akcije i vaša podrška njima najbolji su način da je uvere kako bi koncert u Srbiji bio pun pogodak!

Kako što smo obećali, BRAVO će uvek podržati ovakve vaše akcije – ukoliko ste već napravili slične grupne video poruke za Miley, Selenu, Justina Biebera, 1D ili bilo koju drugu zvezdu ili tek planirate da to uradite, znajte da ćemo je rado objaviti i na Bravo.rs i tako vam pomoći da je svi vide! Naša adresa je bravoportal@gmail.com

Bravo.rs

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Lepo :)

ProkletaKučka

ProkletaKučka
Now I can feel that explosion

Meni se klip nešto posebno ne sviđa, uglavnom mi se ne sviđa pesma,ali lepo je:)

http://annicaphotography.tumblr.com/

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Lepo od njih :)

fallen.unicorn

fallen.unicorn

I ja sam u njemu. B|
Ne mogu da docekam turneju i mnogo bi zelela da napokon dodje u Bg.♥