Holivudski glumac kaže kako su ga iskustva iz djetinjstva naučila kako razumijeti žene
Ryan Gosling kaže da razumije žene. Glumac - koji se trenutačno se viđa s Evom Mendes - smatra da su ga iskustva iz djetinjstva naučila cijeniti način na koji žene razmišljaju i da on ima "emocionalnu povezanost" sa ženskim spolom, prenosi Showbizspy.
- Ako privlačim žene, možda je to jer slušam više nego ostali dečki i cijenim kako one razmišljaju i osjećaju o stvarima - kaže holivudski glumac.
- Odrastao sam u obitelji jakih žena i kapacitet razumijevanja žena dugujem svojoj majci i velikoj sestri. One su me naučile da poštujem žene na način tako da sam uvijek osjećao jaku emocionalnu povezanost s njima, što mi je također pomoglo i u načinu kako pristupam vlastitom radu - rekao 32-godišnji glumac.
Uvijek sam uživao u razgovoru s ženama o emocionalnim problemima, jer mislim da su vrlo stvarni i smisleni i to je zanimljiv način - biti u mogućnosti povezati se sa ženom na toj razini, umjesto da se odsiječeš od toga - dodaje Gosling.
Izvor:MojTV