You are not connected. Please login or register

Miley Cyrus i Taylor Swift se posvađale?

5 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Miley Cyrus i Taylor Swift se posvađale? 83797893

Američki mediji prenose kako se Miley nimalo slučajno nije fotkala sa kartonskim Harryjem Stylesom, već da je sve bilo upereno protiv Taylor Swift, s kojom više nije prijateljica.

Bloger Perez Hilton navodi kako su njih dve daleko od prijateljica, jer Miley oseća da ju je Taylor u jednom trenutku jednostavno “otkačila”. “Taylor više ne želi da se druži s Miley. Ona kaže svojim prijateljima da u njenom životu nema mesta za Miley i njene ludosti. Zabrinuta je da je Miley izgubljen slučaj pa želi da krene ispočetka. Uradila je to bez objašnjenja kako bi se klonila skandala”, prenosi jedan izvor.

Miley Cyrus i Taylor Swift se posvađale? 5002351280060010530full

Naravno, Miley zbog toga nije nimalo srećna: “Miley je besna! Ona ogovora Taylor rečima da joj je zabila nož u leđa. Čudo treba da se desi pa da one ponovo budu prijateljice.” Sećamo se i nedavne slike koju je Miley objavila na svom Twitteru a gde piše: “Taylor Swift zovu slatkom, elegantnom i inspirativnom: Bila je sa više od 13 momaka u prethodne 3 godine.”

Izvor:bravo.rs

http://kidnappedangel.tumblr.com/

gotcha.

gotcha.
Moderator
Moderator

Bila je sa više od 13 momaka u prethodne 3 godine
Smorili su sa tom rečenicom.

Ne verujem u to. :p

http://kazandmatt.tumblr.com

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Vala ni ja se ne bih vise druzila sa Taylor da mi je tako nesto uradila -.-

$AnjA

$AnjA
Now I can feel that explosion
Now I can feel that explosion

gotcha. wrote:
Bila je sa više od 13 momaka u prethodne 3 godine
Smorili su sa tom rečenicom.

Ne verujem u to. :p

slazem se :P

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Lonely.Toy wrote:Vala ni ja se ne bih vise druzila sa Taylor da mi je tako nesto uradila -.-

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]