You are not connected. Please login or register

Stvarno preteruje: Kanye West uvredio Taylor Swift na koncertu u Londonu!

2 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Stvarno preteruje: Kanye West uvredio Taylor Swift na koncertu u Londonu! FFN_Kardashian_West_FF3_122412_50977289_zps714bddfb
Iako se nekoliko puta izvinjavao javnosti ali i Taylor Swift zbog čuvenog ispada na dodeli MTV VMA, Kanye West izgleda nije bio iskren i još uvek mu je krivo što te 2009. godine Beyonce nije dobila nagradu za najbolji spot.

Reper je trenutno na turneji a njegov koncert proticao je u najboljem redu pre nego što je Kanye napravio scenu! Naime, muzičar je na čitavih 20 minuta prekinuo svoj nastup kako bi publiku gnjavio svojim monologom o svemu i svačemu a počeo je vređanjem na račun prijatelja Jay-Zja i Justina Timberlakea opisujući njihovu pesmu “Suit and Tie” kao ‘s*anje’.”
Stvarno preteruje: Kanye West uvredio Taylor Swift na koncertu u Londonu! FFN_Kardashian_West_FF3_122412_50977288_zpse7a6e6fa
Ipak, to nije bilo sve – Kanye je publici rekao kako i dalje misli da je Beyonce trebala da pobedi 2009. godine na MTV VMA. “Taylor Swift je pobedila Beyonce i na Gremijima? Beyonce je plesala u štiklama i još sve i svašta”, rekao je Kanye, a onda optužio Gremi da je nezasluženo poklonio pobedu Tay. “Muzički biznis treba da bude fer. Ja nikad nisam pobedio nekog belog izvođača na Gremijija. Ja sam bre Kanye West!”

Bravo.rs

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Zaključano.

http://kidnappedangel.tumblr.com/

Back to top  Message [Page 1 of 1]