Sretan Uskrs.
• Čestitke
+9
_skyfall
immortality.
Seoulite
flawless.
gotcha.
stella luna.
Marco.Essential♥
∀phrodite.
Sky
13 posters
Go to page : 1, 2, 3, 4
52 Re: • Čestitke Sun May 05, 2013 5:08 am
Marco.Essential♥
Now I can feel that explosion
Sretan vam Uskrs:)
53 Re: • Čestitke Tue May 14, 2013 10:54 pm
~pretty.teardrops♥
FE novinar
Sretan rođendan Anji i Mariji. :)
P.S. Malo prije vremena. :P
P.S. Malo prije vremena. :P
55 Re: • Čestitke Wed May 22, 2013 11:11 pm
immortality.
Now I can feel that explosion
Taco srecan rodjendan, sve najlepse <333
56 Re: • Čestitke Wed May 22, 2013 11:50 pm
~pretty.teardrops♥
FE novinar
Sretan rodjendan Tamara, sve najlepse.
57 Re: • Čestitke Thu May 23, 2013 2:00 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Ih,opet bezvezne cestitke?xD
Hvala <3 i salim se naravno :)
Hvala <3 i salim se naravno :)
58 Re: • Čestitke Sat May 25, 2013 3:16 am
∀phrodite.
Take me to the other side
Patrik, srecan rodjendan, zelim ti da ti se sve ostvari, i ostale zelje iz porukeeeeeeeeee<3333333333
59 Re: • Čestitke Sat May 25, 2013 6:32 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Hvala,ali moras opet da mi posaljes poruku jer mi nije stigla :)
60 Re: • Čestitke Sun May 26, 2013 1:20 am
∀phrodite.
Rado, ali imas objasnjenje u HS-u zasto ne mogu :(
61 Re: • Čestitke Sun May 26, 2013 1:50 am
~pretty.teardrops♥
FE novinar
Sretan rodjendan Mia. :)
Sve najljepse. <3
Sve najljepse. <3
62 Re: • Čestitke Sun May 26, 2013 3:33 am
∀phrodite.
Mia, srecan rodjendan, sve najlepse,
67 Re: • Čestitke Thu Jun 06, 2013 12:16 am
~pretty.teardrops♥
FE novinar
Sretan rodjendan sreco moja sve najlepse i vidimo se na proslavi u nedelju. <3
69 Re: • Čestitke Thu Jul 04, 2013 10:16 pm
stella luna.
Admin
Od mene sa malim zakašnjenjem,Tea,Isidora sretan rođendan <3
71 Re: • Čestitke Mon Sep 23, 2013 9:15 am
∀phrodite.
Osecam se uzasno!! Nisam cestitala rodjendan mojoj naj frendici Lexic!!!!!!!!!
Lexce moje, ljubavi moja najveca, izvini! Srecan ti rodjendan!!!!!!!!!
Zelim ti da se udas za svoju najvecu ljubav, da imas mnogo dece, da budes srecna i vesela, da me nikad ne zaboravis, i da se jednom upoznamo najlepse moje!!!!!!! :* :* :* Voli te tvoja Kris, micika moja
Pesma za tebe ljubavi
Zelim ti da se udas za svoju najvecu ljubav, da imas mnogo dece, da budes srecna i vesela, da me nikad ne zaboravis, i da se jednom upoznamo najlepse moje!!!!!!! :* :* :* Voli te tvoja Kris, micika moja
Pesma za tebe ljubavi
72 Re: • Čestitke Mon Sep 23, 2013 9:28 am
Djavo.
Slaba na Konjak
[You must be registered and logged in to see this image.]
Aleeeeeex,SRECAN RODJENDAN!(tek sam sad dosla na forum xD)
Da ti se ispune sve zelje(cak i one za koje mislis da su nemoguce),da nastavis da budes tako dobra,lepa,pametna,zabavna,zrela.Stvarno si jedna od najdivnijih osoba koje sam ikada upoznala(mislim,ne poznajem te uzivo ali imam utisak da te znam bolje od vecine ljudi koji su u mojoj neposrednoj blizini).I naravno,nikad necu prestati da se nadam da cemo se upoznati,nebitno da li ce to biti za godinu ili za 20 godina.Jedna si od najvaznijih ljudi u mom zivotu i ne preterujem kada to kazem.Volim te kao Milku s jagodom!
Da ti se ispune sve zelje(cak i one za koje mislis da su nemoguce),da nastavis da budes tako dobra,lepa,pametna,zabavna,zrela.Stvarno si jedna od najdivnijih osoba koje sam ikada upoznala(mislim,ne poznajem te uzivo ali imam utisak da te znam bolje od vecine ljudi koji su u mojoj neposrednoj blizini).I naravno,nikad necu prestati da se nadam da cemo se upoznati,nebitno da li ce to biti za godinu ili za 20 godina.Jedna si od najvaznijih ljudi u mom zivotu i ne preterujem kada to kazem.Volim te kao Milku s jagodom!
73 Re: • Čestitke Mon Sep 23, 2013 9:32 am
Sky
Expelled from paradise
O sveti Petre ja sam mislila da je tebi rođendan tek za pet dana. :O Nemrem vjerovati da sam fulala.
Lex mačko volim te, znaš to, dve najbolje dušo. <33 :*
74 Re: • Čestitke Tue Sep 24, 2013 1:14 am
stella luna.
Admin
∀phrodite. wrote:Osecam se uzasno!! Nisam cestitala rodjendan mojoj naj frendici Lexic!!!!!!!!!
Pesma za tebe ljubavi
Slaba na Konjak. wrote:[You must be registered and logged in to see this image.]
Hvala vam svima,divni steeradioactive. wrote:O sveti Petre ja sam mislila da je tebi rođendan tek za pet dana. :O Nemrem vjerovati da sam fulala.
75 Re: • Čestitke Thu Dec 05, 2013 11:26 am
∀phrodite.
Marina ljubavi moja srecan ti rodjendan!!!!
Zelim ti sve najlepse, da zavrsis skolu koju zelis, udas se, imas decu, objavis knjigu, upoznas se sa mnom je li ti?, i sve sto pozelis!!!!!!!!!!!!! Najvise te volim!!!
p.s.nisam sigurna kad ti je rodj. 4. ili 5. decembra??? fb ili forum je tacan? u svakom slucaju VOLIM TE NAJVISE NA SVETU
Zelim ti sve najlepse, da zavrsis skolu koju zelis, udas se, imas decu, objavis knjigu, upoznas se sa mnom je li ti?, i sve sto pozelis!!!!!!!!!!!!! Najvise te volim!!!
p.s.nisam sigurna kad ti je rodj. 4. ili 5. decembra??? fb ili forum je tacan? u svakom slucaju VOLIM TE NAJVISE NA SVETU
Go to page : 1, 2, 3, 4
» Forum » What's my name? » • Čestitke