Moguce,barem mislim. Moje drugarice i ja smo zaklele da nas nista nece razdovjiti i onako imamo nase mesto gde se stalno okupljamo,tako da se nadam da se nista nece desiti.:(
Postovi : 25357 Reputacija : 31 Godine : 30 Lokacija : Dark paradise
Bojana i ja smo prvu godinu srednje skole provele u razlicitim skolama ali je nase prijateljstvo opstalo.Jedva,ali je uspelo.Slabo smo se cule telefonom,skoro da se nismo ni videle pre raspusta u novembru-znaci dva meseca se uopste nismo videle.Ali opet-mi smo imale nesto prejako da bi tek tako puklo.Toliko sam zelela da se nikad ne ponovi to da se dva meseca ne vidimo da sam se u drugoj godini prebacila u njenu skolu.Mozda sam se pokajala jer se ispostavilo da njena skola nije nista laksa od moje i sto je odeljenje u mojoj staroj skoli bilo mnogo bolje od novog ali se nisam pokajala jer sam ozivela nase prijateljstvo koje je postalo jos lepse i jace posle toga.
Postovi : 11597 Reputacija : 8 Godine : 27 Lokacija : Zasto u ovoj vukojebini sam ja odrasto'?
Ja sam sa svojom najboljom prijateljicom ostalna najbolja iako smo nasle i nove prijatelje u srednjoj. Mislim da pronalazenje novog drustva ne znaci nuzno i zboravljanje starog.I do sada nitko nije zamjenio naj prijatelje iz osnovne :)
Vjerujem da može opstati, ali ja se nekako nisam ni trudila održati ta prijateljstva. Danas mi ti ljudi ne znače apsolutno ništa, pozdravim ih ako ih negdje sretnem, možemo i popričati, otići na kavu, prisjetit se "starih" dana, ali to je sve.