You are not connected. Please login or register

Prijateljstvo posle osnovne škole

+7
Marco.Essential♥
Sky
love.kills♥
gotcha.
aca-perfect.
ProkletaKučka
stella luna.
11 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Prijateljstvo posle osnovne škole Empty Prijateljstvo posle osnovne škole Sun Mar 24, 2013 5:05 am

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Da li mislite da je moguce odrzati prijateljstvo ako idete u razlicite srednje skole?
Da li ste vec bile u toj situaciji?

2Prijateljstvo posle osnovne škole Empty Re: Prijateljstvo posle osnovne škole Sat Mar 30, 2013 12:43 pm

ProkletaKučka

ProkletaKučka
Now I can feel that explosion

Ne.

http://annicaphotography.tumblr.com/

3Prijateljstvo posle osnovne škole Empty Re: Prijateljstvo posle osnovne škole Sat Mar 30, 2013 11:37 pm

aca-perfect.

aca-perfect.
So, you're new here?
So, you're new here?

Ja mislim da je moguće. :)
Iako to još nisam doživjela xD

4Prijateljstvo posle osnovne škole Empty Re: Prijateljstvo posle osnovne škole Tue Apr 02, 2013 3:55 am

gotcha.

gotcha.
Moderator
Moderator

Moja su opstala.

http://kazandmatt.tumblr.com

5Prijateljstvo posle osnovne škole Empty Re: Prijateljstvo posle osnovne škole Tue Apr 02, 2013 6:38 am

love.kills♥

love.kills♥
Dizajner
Dizajner

Ne.

6Prijateljstvo posle osnovne škole Empty Re: Prijateljstvo posle osnovne škole Tue Apr 02, 2013 7:28 am

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Da!

http://kidnappedangel.tumblr.com/

7Prijateljstvo posle osnovne škole Empty Re: Prijateljstvo posle osnovne škole Tue Apr 02, 2013 9:32 am

Marco.Essential♥

Marco.Essential♥

Ne,moja nisu opstala.
A u tadašnje vrijeme sam i ja mislila:Ne daj Bože da se mi rastanemo,uvejk ćemo biti prijatelji.Pf.

8Prijateljstvo posle osnovne škole Empty Re: Prijateljstvo posle osnovne škole Fri Apr 05, 2013 4:29 am

fallen.unicorn

fallen.unicorn

Moguce,barem mislim.
Moje drugarice i ja smo zaklele da nas nista nece razdovjiti i onako imamo nase mesto gde se stalno okupljamo,tako da se nadam da se nista nece desiti.:(

9Prijateljstvo posle osnovne škole Empty Re: Prijateljstvo posle osnovne škole Mon May 06, 2013 3:19 am

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Bojana i ja smo prvu godinu srednje skole provele u razlicitim skolama ali je nase prijateljstvo opstalo.Jedva,ali je uspelo.Slabo smo se cule telefonom,skoro da se nismo ni videle pre raspusta u novembru-znaci dva meseca se uopste nismo videle.Ali opet-mi smo imale nesto prejako da bi tek tako puklo.Toliko sam zelela da se nikad ne ponovi to da se dva meseca ne vidimo da sam se u drugoj godini prebacila u njenu skolu.Mozda sam se pokajala jer se ispostavilo da njena skola nije nista laksa od moje i sto je odeljenje u mojoj staroj skoli bilo mnogo bolje od novog ali se nisam pokajala jer sam ozivela nase prijateljstvo koje je postalo jos lepse i jace posle toga.

10Prijateljstvo posle osnovne škole Empty Re: Prijateljstvo posle osnovne škole Thu Jul 11, 2013 6:04 am

Demigod

Demigod

Ja sam sa svojom najboljom prijateljicom ostalna najbolja iako smo nasle i nove prijatelje u srednjoj.
Mislim da pronalazenje novog drustva ne znaci nuzno i zboravljanje starog.I do sada nitko nije zamjenio naj prijatelje iz osnovne :)

11Prijateljstvo posle osnovne škole Empty Re: Prijateljstvo posle osnovne škole Tue Jul 16, 2013 9:45 am

Annabel_Lee

Annabel_Lee
So, you're new here?
So, you're new here?

Vjerujem da može opstati, ali ja se nekako nisam ni trudila održati ta prijateljstva. Danas mi ti ljudi ne znače apsolutno ništa, pozdravim ih ako ih negdje sretnem, možemo i popričati, otići na kavu, prisjetit se "starih" dana, ali to je sve.

http://wall.serbianforum.info/

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]