Za kog si navijala na ESCu?
I've never been so torn up in all of my life, I should have seen this coming
+8
_skyfall
love.kills♥
gotcha.
Sky
ProkletaKučka
Marco.Essential♥
stella luna.
immortality.
12 posters
176 Re: I've never been so torn up in all of my life, I should have seen this coming Sat May 18, 2013 11:19 pm
Sky
Expelled from paradise
177 Re: I've never been so torn up in all of my life, I should have seen this coming Sun May 19, 2013 4:04 am
_skyfall
Moderator
5 najboljih pesama sa ESC uopste, i 5 najboljih sa ove ECS? :3
178 Re: I've never been so torn up in all of my life, I should have seen this coming Sun May 19, 2013 8:23 am
Sky
Expelled from paradise
Kak si?
179 Re: I've never been so torn up in all of my life, I should have seen this coming Mon May 20, 2013 1:37 am
immortality.
Now I can feel that explosion
Volim neke pesme, ali sad mi se cini da vise peva pop nego rok, tako da je sad ne slusamAvril Lavigne?
Gledala sam, super je..lepsa je pesma od Euphorie, najbolja You, najgora mozda Finska i Madjarska, najlepsi je ovaj gospodin sa mog avatara i potpisa, dakle Farid Mammadov ♥. Nisu trebali da prodju Madjarska i Finska, uzasne pesme, a trebali su da prodju Letonija, San Marino i mozda Makedonija.Gledala Evroviziju?
Kako ti se cini pobednik?
Najbolja pesma?
Najgora pesma?
Najlepsi frajer?
Ko nije trebao da prodje u finale a ko je trebao od onih sto nisu?
Prvo za Svedsku i Jermeniju, a kasnije kad je pocelo glasanje za Azerbejdzan, i mislim da su oni najvise puta dobili po 12 poena.Za kog si navijala na ESCu?
Believe-Dima Bilan i Never let you go, Molitva-Marija, Nije ljubav stvar-Zeljko i mozda Lane moje....Hold me-Farid Mammadov, You-Robin Stjernberg, Only teardrops, Emmelie de Forest, Lonely planet-The Dorians, Crisalide-Valentina Monetta
5 najboljih pesama sa ESC uopste, i 5 najboljih sa ove ECS? :3
Umorna sam i pospana :/
180 Re: I've never been so torn up in all of my life, I should have seen this coming Mon May 20, 2013 1:40 am
stella luna.
Admin
Imaš li još ispita?
181 Re: I've never been so torn up in all of my life, I should have seen this coming Mon May 20, 2013 1:41 am
immortality.
Sad trenutno ne, tek juna.
182 Re: I've never been so torn up in all of my life, I should have seen this coming Mon May 20, 2013 1:43 am
stella luna.
Admin
Ideš li negde na letovanje?
183 Re: I've never been so torn up in all of my life, I should have seen this coming Mon May 20, 2013 1:44 am
immortality.
Idem jula u Makedoniju :)
184 Re: I've never been so torn up in all of my life, I should have seen this coming Mon May 20, 2013 1:47 am
stella luna.
Admin
U koji grad? :)
185 Re: I've never been so torn up in all of my life, I should have seen this coming Mon May 20, 2013 1:55 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Najlepsa pevacica na ESCu?
186 Re: I've never been so torn up in all of my life, I should have seen this coming Mon May 20, 2013 2:19 am
immortality.
Kavadarci, tamo su mi tetka i brat :3
Uff ne znam, mozda ova iz Danske
Uff ne znam, mozda ova iz Danske
187 Re: I've never been so torn up in all of my life, I should have seen this coming Mon May 20, 2013 2:21 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Koji ti se frajer jos svideo osim Farida?
188 Re: I've never been so torn up in all of my life, I should have seen this coming Mon May 20, 2013 2:23 am
immortality.
Robin, Ryan i malo Marco :3
189 Re: I've never been so torn up in all of my life, I should have seen this coming Mon May 20, 2013 2:26 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Ah,da njih trojica su kljklhgtdkkjl,pogotovo Ryan meni a i onaj iz Jermenije je isto *.*
znas ko mi se jos svideo?gitarista iz Madjarske...ne znam da li si ga videla?
znas ko mi se jos svideo?gitarista iz Madjarske...ne znam da li si ga videla?
190 Re: I've never been so torn up in all of my life, I should have seen this coming Mon May 20, 2013 2:29 am
immortality.
Jesam, i meni je simpa, posebno kad klima glavom haha, inace njihova pesma m se nije svidela.
191 Re: I've never been so torn up in all of my life, I should have seen this coming Mon May 20, 2013 2:32 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Ni meni se nije svidela pesma ali je tip klddfkljjkljklj *.*
https://www.youtube.com/watch?v=rls4hdiW450
Hahahahahahahah,joj boze!Pogledaj ovo,ja sam mislila da peva zensko
https://www.youtube.com/watch?v=rls4hdiW450
Hahahahahahahah,joj boze!Pogledaj ovo,ja sam mislila da peva zensko
192 Re: I've never been so torn up in all of my life, I should have seen this coming Mon May 20, 2013 2:34 am
immortality.
Ne mogu da slusam, nemam gde da ukljucim zvucnike xD
193 Re: I've never been so torn up in all of my life, I should have seen this coming Mon May 20, 2013 2:37 am
Djavo.
Slaba na Konjak
A jbg,znas kako bi se nasmejala xDDDD
Rusija/Belorusija/Ukrajina/Estonija/Litvanija na ESCu?poredjaj od najbolje do najgore pesme
Rusija/Belorusija/Ukrajina/Estonija/Litvanija na ESCu?poredjaj od najbolje do najgore pesme
194 Re: I've never been so torn up in all of my life, I should have seen this coming Mon May 20, 2013 2:39 am
stella luna.
Admin
Jel vruće kod tebe?
195 Re: I've never been so torn up in all of my life, I should have seen this coming Mon May 20, 2013 2:41 am
immortality.
Litvanija, Belorusija, Ukrajina, Rusija i Estonija
Jeste, al ne mnogo
Jeste, al ne mnogo
196 Re: I've never been so torn up in all of my life, I should have seen this coming Mon May 20, 2013 2:44 am
stella luna.
Admin
Koje boje ti je soba?
197 Re: I've never been so torn up in all of my life, I should have seen this coming Mon May 20, 2013 2:45 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Srbija/Crna Gora/Slovenija/Makedonija/Hrvatska
poredjaj po redu od najbolje do najgore?
poredjaj po redu od najbolje do najgore?
198 Re: I've never been so torn up in all of my life, I should have seen this coming Mon May 20, 2013 2:46 am
immortality.
Ako mislis na zidove, beli su, ali su ispunjeni posterima
Makedonija, Crna Gora, Slovenija, Srbija, Hrvatska
Makedonija, Crna Gora, Slovenija, Srbija, Hrvatska
199 Re: I've never been so torn up in all of my life, I should have seen this coming Mon May 20, 2013 2:48 am
stella luna.
Admin
Čijih postera najviše imaš?
200 Re: I've never been so torn up in all of my life, I should have seen this coming Mon May 20, 2013 2:49 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Nemacka/Francuska/Spanija/Italija/Velika Britanija/Svedska
» OFF » Time for fun » Hot seats » I've never been so torn up in all of my life, I should have seen this coming
Similar topics