LOL
Jesi odgledala epizodu? Kakva je serija? :'D
Go to page : 1, 2, 3 ... 8 ... 15
ok je, napisala sam u ap delu na chatu :)insane soldier. wrote:LOL
mozda :DProkletaKučka wrote:Da moraš da čekaš na nekog dečka više od pola godine, šta misliš da li bi uspela to? :-)
slatka je :)contagious.love wrote:Jel ti lepa Keri iz TCD?
ugh, ne pominjimi je! sutra imam test iz fizike, pita biologiju a ja samo razmisljam o mom rodjendanu LOLcontagious.love wrote:Kako škola? ;___;
Gledam. Sad u 4 sezoni ili Ali ili neko drugi. Hanna Marin mi je omiljeni lik, sto se moze videti iz avatara :)ProkletaKučka wrote:Gledaš li Pretty Little Liars? Ako gledaš,šta misliš ko je A? I koji likovi su ti omiljeni?
MARINA!!!!!!!!!!! HVALA TI :D VOLIM I JA TEBE LOLinsane soldier. wrote:JA ŽELIM BITI PRVAAAA. JEST DA JE OSTALO JOŠ SAT I POL ALI ONO.
Kris volim te <33 I sretan rođendan, i sve najbolje, nadam se da će ti se ostvariti sve želje, zabavi se sutra! Jesam spomenula da te volim?
U subotu cu pozvati nekoliko drugarica :)contagious.love wrote:Kako slaviš rođendan? <3
LOL, xDinsane soldier. wrote:HAHAHAHAHAHA volim pretjerivati u svemu, pa i u samjlićima XD
Šta ima?
Sedim kod kuće, zeznula koleno, imaš u našem delu :)contagious.love wrote:Šta radiš? :D
Go to page : 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Similar topics