Jopi, onako
Dora, cula sam za njih, ali nisam nikoju pjesmu :)
Dora, cula sam za njih, ali nisam nikoju pjesmu :)
Njetgotcha. wrote:Gledaš li MTV? :D
Eto tako xdJosipa. wrote:aa što?:O
Noup :)gotcha. wrote:Si čitala Vampirsku Akademiju? :)
Ma nemoj mi rećJosipa. wrote:pjesma je to srećoo
Aaahhahah nisam nikad ni bila u Osijeku xdunbreakable. wrote:Jesi se ikad vozila tramvajima u Osijeku? (sad kad ispadne da Osijek nema tramvaj XDD)
Neću dugo, kao jučer valjda. Ne stojim radnim danima dugo :pMorganholic wrote:Dokle ćeš večeras ostat na internetu?
A takoo dakleeeMorganholic wrote:bila je normalna 4x20 epizoda ujedino to je Pilot epka o the originals
Nisam, ali Leonarda je fan na kub, a cujemo se svaki dan preko fb-a pa mi je prepricala nesto bitno... Dakle: HAYLEY JE TRUDNA S KLAUSOM O.o omggggg i to je uglavnom zaprbo sve sta znam jer je to jedino bitno ocito svastaaunbreakable. wrote:si gledala the originals već? ako jesi prepričaj mi radnju xD
Mogu ti sve u detalje prepričat sve. Ja sam ti teški fan on JoMo. :')unbreakable. wrote:LOL mislim da sam upravo dobila razlog da odgledam seriju, sama Klausova faca kad sazna XD neprocjenjivo :'D
Zašt' nikad ne postaš u administraciji? lol
Jaoooo, pa ja imam otvoren podforum za administracijuuu Prvo sam procitala ovo i mislim si wtf kad ono ja dizajner lolunbreakable. wrote:LOL mislim da sam upravo dobila razlog da odgledam seriju, sama Klausova faca kad sazna XD neprocjenjivo :'D
...Morganholic wrote:Mogu ti sve u detalje prepričat sve. Ja sam ti teški fan on JoMo. :')unbreakable. wrote:LOL mislim da sam upravo dobila razlog da odgledam seriju, sama Klausova faca kad sazna XD neprocjenjivo :'D
Đe se on pojavi,ja to sve gledam ahhahahahha :D jesam mjkm
Dođi u moj HS pa ću ti sve ispričat..pitaj me šta te interesira oko toga
E neee mogu jednu. Welcome to wherever you are (koja ima savrsen tekst), Have a nice day, Complicated...:)unbreakable. wrote:LOL postala sam ti tamo :3
Najdraža pjesma s Have a nice day albuma?
Similar topics