Štaš radit u ps-u? :)
when the world gets in my face, i say, have a nice day :)
+6
∀phrodite.
Sky
ProkletaKučka
love.kills♥
Marco.Essential♥
Miaa_____♥
10 posters
226 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sat Apr 27, 2013 4:31 am
love.kills♥
Dizajner
227 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sat Apr 27, 2013 4:33 am
Miaa_____♥
Dizajner
Aah ne znam, nac cu nesto za edit neku sliku ili gifove, mozda ekperimentirat nesto s turorijalima sa yeahps, cisto da se zabavim
228 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sat Apr 27, 2013 4:36 am
love.kills♥
Dizajner
Nikad te neću shvatit kako imaš živaca za gifove
229 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sat Apr 27, 2013 4:45 am
Marco.Essential♥
Now I can feel that explosion
Ja ne znam nijednu Leu uživo xD
230 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sat Apr 27, 2013 4:48 am
love.kills♥
Dizajner
Lea je hrvatsko ime... A znamo gdje ti živiš tako,da...Josipa. wrote:Ja ne znam nijednu Leu uživo xD
231 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sat Apr 27, 2013 4:54 am
Sky
Expelled from paradise
Florence and The Machine?
232 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sat Apr 27, 2013 4:57 am
Marco.Essential♥
Morganholic wrote:Lea je hrvatsko ime... A znamo gdje ti živiš tako,da...Josipa. wrote:Ja ne znam nijednu Leu uživo xD
Svejednooo:P
233 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sat Apr 27, 2013 10:48 am
Miaa_____♥
Dizajner
ImamMorganholic wrote:Nikad te neću shvatit kako imaš živaca za gifove
Uopce nije uobicajeno imeee.Josipa. wrote:Ja ne znam nijednu Leu uživo xD
Lea hrvatsko ime???????Morganholic wrote:Lea je hrvatsko ime... A znamo gdje ti živiš tako,da...Josipa. wrote:Ja ne znam nijednu Leu uživo xD
Iskreno znam samo pjesmu Never let me go, a ta je odlicnaaaa :)unbreakable. wrote:Florence and The Machine?
:)Josipa. wrote:Morganholic wrote:Lea je hrvatsko ime... A znamo gdje ti živiš tako,da...Josipa. wrote:Ja ne znam nijednu Leu uživo xD
Svejednooo:P
234 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sat Apr 27, 2013 11:50 am
love.kills♥
Dizajner
sta radis
235 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sat Apr 27, 2013 9:23 pm
Miaa_____♥
Dizajner
Čupam pa sadim
236 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sat Apr 27, 2013 9:27 pm
stella luna.
Admin
Ćaoooo :D
Kako si?
Kako si?
237 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sun Apr 28, 2013 12:01 am
love.kills♥
Dizajner
Kolko nam tjedana ostaje jos to kraja skole ?
238 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sun Apr 28, 2013 12:29 am
Marco.Essential♥
MIAAAAAA.
Znaš samo 1 pjesmu od Florence+mašine? xD
Idiii odmah slušatiiii Spectrum(ako oćeš samu tu il sa Calvinom<3) iiii Sweet Nothing xD
Idiii odmah slušatiiii Spectrum(ako oćeš samu tu il sa Calvinom<3) iiii Sweet Nothing xD
239 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sun Apr 28, 2013 12:47 am
Miaa_____♥
Dizajner
Helouuuuucontagious.love wrote:Ćaoooo :D
Kako si?
Prehlađeno i očajno adjshgakfkhskl
Ukljucujuci ovaj nadolazeci, 7 :(Morganholic wrote:Kolko nam tjedana ostaje jos to kraja skole ?
Ajmeee to cu kad se sjetim, ne da mi se sad 3:)Josipa. wrote:MIAAAAAA.
240 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sun Apr 28, 2013 12:48 am
stella luna.
Admin
Što očajno?
Bar ne ideš u školu lol
Bar ne ideš u školu lol
241 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sun Apr 28, 2013 1:06 am
Miaa_____♥
Dizajner
To ti mislis xd
Moraaaam ic u skolu jer su sad svi moguci ispiti i ispitivanja i ako izostanem samo cu sebi ucinit nazao jer cu sve morat odjednom, kao da nemam dovoljno losih ocjena (ne pitaj pls )
Moraaaam ic u skolu jer su sad svi moguci ispiti i ispitivanja i ako izostanem samo cu sebi ucinit nazao jer cu sve morat odjednom, kao da nemam dovoljno losih ocjena (ne pitaj pls )
242 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sun Apr 28, 2013 1:06 am
stella luna.
Admin
Auu.
Do kad idete u školu?
Do kad idete u školu?
243 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sun Apr 28, 2013 1:13 am
Miaa_____♥
Dizajner
15.6. -.-
244 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sun Apr 28, 2013 1:15 am
stella luna.
Admin
I mi -.-
Jel vruće kod vas?
Jel vruće kod vas?
245 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sun Apr 28, 2013 1:21 am
Miaa_____♥
Dizajner
A di zivis ti uopce?
Uzasno vruceeee.
Uzasno vruceeee.
246 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sun Apr 28, 2013 1:23 am
stella luna.
Admin
Herceg Novi,CG.
Ti si još u osnovnoj ako se ne varam?
247 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sun Apr 28, 2013 1:30 am
love.kills♥
Dizajner
Šta radiš? :') ovo mi je omiljeno pitanje
248 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sun Apr 28, 2013 1:38 am
~pretty.teardrops♥
FE novinar
Jesi li gladna?
249 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sun Apr 28, 2013 1:42 am
Miaa_____♥
Dizajner
E varas se, 1. srednje, krenula sam u sk sa 6 godina i 3 mj. tako da :Dcontagious.love wrote:Herceg Novi,CG.
Dalo se primjetit hah, slusam muziku, izlezavam se, idem po tumblru, pricam s vama, what a perfect life lolMorganholic wrote:Šta radiš? :') ovo mi je omiljeno pitanje
Ne, natukla se spageta sad za rucak ko niko, eksplodirat cu xdballerine. wrote:Jesi li gladna?
250 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sun Apr 28, 2013 1:46 am
love.kills♥
Dizajner
Oću i ja špagete. :'(
davno sam jela špagete.
Jes sinoć zapisala svih 1000 muškaraca ovog svijeta, npr. Mozart,Živko Budimir itd. ahahhaha
davno sam jela špagete.
Jes sinoć zapisala svih 1000 muškaraca ovog svijeta, npr. Mozart,Živko Budimir itd. ahahhaha
Similar topics