Valjda nas neće prvi dan oderat :'(
when the world gets in my face, i say, have a nice day :)
+6
∀phrodite.
Sky
ProkletaKučka
love.kills♥
Marco.Essential♥
Miaa_____♥
10 posters
76 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Mon Apr 01, 2013 11:02 am
love.kills♥
Dizajner
77 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Mon Apr 01, 2013 11:06 am
Miaa_____♥
Dizajner
I hope so
78 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Tue Apr 02, 2013 1:52 am
Marco.Essential♥
Now I can feel that explosion
channing tatummmmmmmmm<3
79 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Tue Apr 02, 2013 3:34 am
Sky
Expelled from paradise
Što misliš o Originalnima? (svakom posebno, uključujući i mrtve xD)
80 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Tue Apr 02, 2013 11:08 am
Miaa_____♥
Dizajner
Jopi, heheheheehheh<3
Marina, nisam ja bas ljubitelj originalnih, al ono uopcee. Jedino mi je Elijah drag i odlican lik, Kol mi se gadio (my opinion), e da i Rebekah mi je odlicna i draga, Klaus mehh.. Po meni je serija bila duplo ma troduplo bolja u 1. i 2. sezoni, mozda je razlog dolazak originalnih ali cisto sumnjam, jednostavno su im ishlapile ideje i guess. Uopce vise ni ne gledam seriju :)
Marina, nisam ja bas ljubitelj originalnih, al ono uopcee. Jedino mi je Elijah drag i odlican lik, Kol mi se gadio (my opinion), e da i Rebekah mi je odlicna i draga, Klaus mehh.. Po meni je serija bila duplo ma troduplo bolja u 1. i 2. sezoni, mozda je razlog dolazak originalnih ali cisto sumnjam, jednostavno su im ishlapile ideje i guess. Uopce vise ni ne gledam seriju :)
81 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Wed Apr 03, 2013 1:28 am
Marco.Essential♥
Ne voliš Kola?:O On je debil,ali prelijep lol.
Elijah mi je naj originalnii:D Pa Beka... najgori mi klaus-.- psss da lea ne čuje xDD
Elijah mi je naj originalnii:D Pa Beka... najgori mi klaus-.- psss da lea ne čuje xDD
82 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Wed Apr 03, 2013 2:43 am
love.kills♥
Dizajner
SAD TI NEMA SPASAAAAAAAAAAAA!Josipa. wrote:Ne voliš Kola?:O On je debil,ali prelijep lol.
Eto me s nožem eehehehheeh
83 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Wed Apr 03, 2013 3:22 am
Sky
Expelled from paradise
Šta misliš o teoretičarima i o onoj teoriji zavjere da je predsjednik SADa, njegova žena, djeca, čak i tjelohranitelji, da su reptili? XD
84 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Wed Apr 03, 2013 11:08 am
Miaa_____♥
Dizajner
Aahahahaha, može on bit mister svijeta, i dalje ga ne volim kao lika u seriji helouuJosipa. wrote:Ne voliš Kola?:O On je debil,ali prelijep lol.
AHAHAHAHAHA FAJT FAJT FAJTMorganholic wrote:SAD TI NEMA SPASAAAAAAAAAAAA!Josipa. wrote:Ne voliš Kola?:O On je debil,ali prelijep lol.
Eto me s nožem eehehehheeh
Wtffffffffffffinsane soldier. wrote:Šta misliš o teoretičarima i o onoj teoriji zavjere da je predsjednik SADa, njegova žena, djeca, čak i tjelohranitelji, da su reptili? XD
85 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Wed Apr 03, 2013 11:16 am
love.kills♥
Dizajner
A kakav ti je Nathaniel po izgledu?
86 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Thu Apr 04, 2013 10:37 pm
Miaa_____♥
Dizajner
Jeben :D
87 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Thu Apr 04, 2013 11:27 pm
love.kills♥
Dizajner
TAKO JEEEEE! :D Jebač na kvadrat. :D
Kakav ti je Daniel G.?
Kakav ti je Daniel G.?
88 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Fri Apr 05, 2013 2:52 am
Sky
Expelled from paradise
Top pet najzgodnijih osoba (muških)? (eto sad tebi lol) XD
89 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sat Apr 06, 2013 6:32 am
Marco.Essential♥
Hohooo:D Nate jebeen:D :D :D :D
ajme kojeg k da te pitam:(
90 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sun Apr 07, 2013 3:00 am
Miaa_____♥
Dizajner
Isto hahaMorganholic wrote:TAKO JEEEEE! :D Jebač na kvadrat. :D
Kakav ti je Daniel G.?
Nisam ovlaštena dati tu informacijuunbreakable. wrote:Top pet najzgodnijih osoba (muških)? (eto sad tebi lol) XD
Ali stvarno kad bih ja počela to nabrajat gdje bi mi bio kraj, no way
A ni ja sama ne znam više grrJosipa. wrote:Hohooo:D Nate jebeen:D :D :D :D
91 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sun Apr 07, 2013 3:19 am
love.kills♥
Dizajner
ko ce sad ic u Mostar :'( za plakat je to..
2 sata bez inteneta
2 sata bez inteneta
92 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sun Apr 07, 2013 6:44 am
Marco.Essential♥
Najbroiji omiljene bendove? XD
93 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sun Apr 07, 2013 8:48 am
Sky
Expelled from paradise
Najgori pjevač(ica)?
94 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sun Apr 07, 2013 11:28 am
Miaa_____♥
Dizajner
Ajme znammm, ja kad idem u split budem 5 sati bez neta asgsjdhakakdhljkMorganholic wrote:ko ce sad ic u Mostar :'( za plakat je to..
2 sata bez inteneta
Bon Jovi, Coldplay, Opća opasnost su mi onako omiljeeeni omiljeni. Dalje: Hurts, The Fray, Maroon 5, The Pretty Reckless, Guns 'n' Roses, hrv. grupe: Hladno Pivo, Parni Valjak, Teška industrija, Adastra, par klapa ako se ubrajaju u grupe xd iii još mali miljon drugih grupa :)))))))Josipa. wrote:Najbroiji omiljene bendove? XD
Hmm znam da ima neko al se sad ne mogu sjetit o.Ounbreakable. wrote:Najgori pjevač(ica)?
95 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sun Apr 07, 2013 11:44 am
Marco.Essential♥
Maroon5 :3 :3:3
96 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sun Apr 07, 2013 12:01 pm
Miaa_____♥
Dizajner
97 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Mon Apr 08, 2013 2:05 am
Marco.Essential♥
Braley/Ian? :D
98 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Mon Apr 08, 2013 9:18 am
Sky
Expelled from paradise
Parni Valjak?
99 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Mon Apr 08, 2013 10:21 am
Miaa_____♥
Dizajner
Ne poznajem ja nikakvog Braleya... O.oJosipa. wrote:Braley/Ian? :D
Preeedobri su, obožavam im stvarno dosta pjesama :)unbreakable. wrote:Parni Valjak?
100 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Mon Apr 08, 2013 11:28 am
Marco.Essential♥
HAHAHAHHAAHA ISUSE
Bradley/Ian? XD
Bradley/Ian? XD
Similar topics