Jednom nedeljno imam 6, ostalo po 7. :)
All you got to have is fire burning deep in your soul.
+10
~pretty.teardrops♥
love.kills♥
Miaa_____♥
∀phrodite.
_skyfall
...Iwchee(:
ProkletaKučka
Seoulite
Sky
gotcha.
14 posters
351 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Sat May 18, 2013 4:24 am
gotcha.
Moderator
352 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Sat May 18, 2013 12:53 pm
Djavo.
Slaba na Konjak
Gledala Evroviziju?
Kako ti se cini pobednik?
Najbolja pesma?
Najgora pesma?
Najlepsi frajer?
Ko nije trebao da prodje u finale a ko je trebao od onih sto nisu?
Najbolja pesma?
Najgora pesma?
Najlepsi frajer?
353 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Sun May 19, 2013 6:31 am
gotcha.
Moderator
Jesam, nažalost.IFeedYouMyLove.♥ wrote:Gledala Evroviziju?
Najbolja pesma?
Najgora pesma?
Najlepsi frajer?
Onako, nisam zadovoljna.
VODI ME NEĐE DA GLAVU PRODUVAM, NEĐE ĐE MUZIKA DOBRO IZUVA <3
PTIIIIIIIČICE haha OČAJNOOOOOOOO
Hm, nzm. ZNAM.ONAJ IZ KOCKE što je nastupao sa Azerbejdžanom.
Skoro sve pesme koje su prošle
a trebala CRNA GORAAAAAAAAAAA :(
354 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Sun May 19, 2013 6:42 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Kako ti se zove maca?<333
355 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Sun May 19, 2013 6:44 am
gotcha.
Moderator
Petronije :3 A od tetke uzimam još jedno i zvaće se Miki :D
356 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Sun May 19, 2013 6:46 am
Djavo.
Slaba na Konjak
A uzmi jedno i za mene <3333
koliko je star?
koliko je star?
357 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Sun May 19, 2013 6:48 am
gotcha.
Moderator
Hoćuuuuu :3
Tri nedelje, bila sam tamo jutros i malopre, pa sledeći petak kad dođem u Krnjevo idemo da ga uzmemo. Pošto još sisa micaaaaa
Tri nedelje, bila sam tamo jutros i malopre, pa sledeći petak kad dođem u Krnjevo idemo da ga uzmemo. Pošto još sisa micaaaaa
358 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Sun May 19, 2013 7:05 am
Djavo.
Slaba na Konjak
A beba mala <3
A zasto si ga nazvala Petronije?xD
A zasto si ga nazvala Petronije?xD
359 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Sun May 19, 2013 7:06 am
gotcha.
Moderator
A ne znam, smišljali smo imena za mačiće naše mačke. I došli do imena Petronije (kao Sofronije pa.. xD) A ne možemo da nađemo mačiće naše mačke. :(
360 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Sun May 19, 2013 7:08 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Koja ste imena jos smislili?:3
361 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Sun May 19, 2013 7:10 am
gotcha.
Moderator
Ma bolesna, Časlav, Petronije, Mikica (al zvaće se Miki zbog druga hehe), Žika itd itd :D
362 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Sun May 19, 2013 7:15 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Mikica mi se svidja :3
Iskreno nista mi nije jasno-gde ti zivis trenutno?
Iskreno nista mi nije jasno-gde ti zivis trenutno?
363 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Sun May 19, 2013 7:15 am
gotcha.
Moderator
:3
Pa u Čačku do kraja školske godine. Onda dolazim u Krnjevo, al još pregovaram gde ću u školu, u Planu ili u Smederevo :)
Pa u Čačku do kraja školske godine. Onda dolazim u Krnjevo, al još pregovaram gde ću u školu, u Planu ili u Smederevo :)
364 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Sun May 19, 2013 7:21 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Ok,sad sam skapirala xD
Najlepsa takmicarka na ESCu?
Najlepsa takmicarka na ESCu?
365 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Sun May 19, 2013 7:33 am
gotcha.
Moderator
NINA ŽIŽIIIIĆ <3
366 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Sun May 19, 2013 7:41 am
Djavo.
Slaba na Konjak
A meni je onako,ali ima glas *.*
Ko je imao najbolji nastup iz finala?
Ko je imao najbolji nastup iz finala?
367 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Sun May 19, 2013 7:42 am
gotcha.
Moderator
A ja njih troje obožavam. O:)
Azerbejdžan. :D Oduševilo me ono sa kutijom. .3
Azerbejdžan. :D Oduševilo me ono sa kutijom. .3
368 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Sun May 19, 2013 8:01 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Da,stvarno je bilo super fora :3
Jel si gledala juce Zvezda-Partizan?
Jel si gledala juce Zvezda-Partizan?
369 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Sun May 19, 2013 8:47 am
_skyfall
Moderator
Sto se selis tamo vamo? xD
370 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Sun May 19, 2013 11:07 am
gotcha.
Moderator
Majndfakuju me moji lol
371 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Sun May 19, 2013 9:03 pm
stella luna.
Admin
De ti je lepše?
Čačak/Smederevo/Krnjevo?
Čačak/Smederevo/Krnjevo?
372 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Sun May 19, 2013 10:09 pm
gotcha.
Moderator
Smederevo, pa Čačak, pa Krnjevo. :)
373 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Sun May 19, 2013 10:17 pm
stella luna.
Admin
Omiljeni sladoled?
374 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Mon May 20, 2013 1:52 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Lesnici/orasi?
375 Re: All you got to have is fire burning deep in your soul. Mon May 20, 2013 4:27 am
gotcha.
Moderator
Don Vito :3
Lešnici :D
Lešnici :D
Similar topics