Šta ima hani? :D
Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3
+5
immortality.
Sky
Marco.Essential♥
gotcha.
_skyfall
9 posters
51 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Fri May 10, 2013 9:07 am
Sky
Expelled from paradise
52 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Fri May 10, 2013 10:18 pm
~pretty.teardrops♥
FE novinar
Šta je bolje od čokolade?
53 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sat May 11, 2013 1:51 am
stella luna.
Admin
Ja sam se umalo šlogirala kad je Soraja ispala xD
koliko sati je trajao tvoj najdužiput?
54 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sat May 11, 2013 3:18 am
_skyfall
Moderator
Apsurdna. wrote:Da li imas sifrovani jezik sa svojim prijateljima?
Ne, drugarica mi stalno daje neke signale ocima, al je ne kapiram o cemu se radi dok mi ne kaze, tako da xD
_carolina wrote:Jel gledas zadnju sezonu Internata na b92?
Nee Ne stizemmm
klaus' snowflake. wrote:Šta ima hani? :D
Nistaa, evo ucim ko manijak da ne idem na popravnii
ballerine. wrote:Šta je bolje od čokolade?
2 cokolade
contagious.love wrote:Ja sam se umalo šlogirala kad je Soraja ispala xD
I jaa Jaoo ne znamm stavrno sad xD
55 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sat May 11, 2013 3:21 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Omiljena parodija na neku pesmu?
56 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sat May 11, 2013 3:25 am
_skyfall
Moderator
Ne znam xD
57 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sat May 11, 2013 3:28 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Jel si jos sa onim deckom?
58 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sat May 11, 2013 3:29 am
_skyfall
Moderator
Jok xD
Ja raskinula kad nam je bilo 2 meseca xD
Ja raskinula kad nam je bilo 2 meseca xD
59 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sat May 11, 2013 3:29 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Sto si raskinula?ako smem znati xD
60 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sat May 11, 2013 3:31 am
_skyfall
Moderator
Zato što on stalno radii, i ne može stalno da dolazi u BG, a on živi u Obrenovac, tj. Barič, to ti je neko naselje kod Obrenovca, a je ne mogu tamo da se cimam, jer je to za mene selendra, tako da xD
61 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sat May 11, 2013 3:34 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Pa vala jeste daleko
Imas nekog da ti se svidja?
Imas nekog da ti se svidja?
62 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sat May 11, 2013 3:34 am
_skyfall
Moderator
Nee :/'(:
63 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sat May 11, 2013 3:35 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Da li ides negde na letovanje?
64 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sat May 11, 2013 3:36 am
_skyfall
Moderator
Ne verujeem
65 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sat May 11, 2013 3:38 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Sto?
66 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sat May 11, 2013 3:39 am
_skyfall
Moderator
Ne znam xD
Nisam se nista dogovarala ni sa kim xD
Sledece godine dace bog xD
Nisam se nista dogovarala ni sa kim xD
Sledece godine dace bog xD
67 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sat May 11, 2013 3:40 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Kako prolazis na kraju?
68 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sat May 11, 2013 3:42 am
_skyfall
Moderator
Bicu srecna ako prodjem dobro xD
Samo da ne idem na popravnii
Samo da ne idem na popravnii
69 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sat May 11, 2013 3:43 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Iz cega bi mogla da ides?
nadam se da neces
nadam se da neces
70 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sat May 11, 2013 3:44 am
_skyfall
Moderator
Biologija, matematika i fizickoo -.-
I ja se nadaam
I ja se nadaam
71 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sat May 11, 2013 4:08 am
immortality.
Now I can feel that explosion
Jel si gledala ti neki film od Nicholasa?
72 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sat May 11, 2013 4:28 am
~pretty.teardrops♥
FE novinar
Ček, šta se radi na popravnom iz fizičkog? LOL
73 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sat May 11, 2013 6:36 am
Sky
Expelled from paradise
Si ga upoznala? (skontat ćeš kog, ostali neće XD)
74 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sat May 11, 2013 12:11 pm
Djavo.
Slaba na Konjak
Zasto iz fizickog?:O
75 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sun May 19, 2013 3:58 am
_skyfall
Moderator
_carolina wrote:Jel si gledala ti neki film od Nicholasa?
Nisam, jesam malo onaj Sve od decaku, al nisam ceo, nisam ni do pola xD Gledala sam ga malo u Skins :3
ballerine. wrote:Ček, šta se radi na popravnom iz fizičkog? LOL
Trcis ko manijak, radis sve sto se radili tokom godine xD
klaus' snowflake. wrote:Si ga upoznala? (skontat ćeš kog, ostali neće XD)
Jok
Apsurdna. wrote:Zasto iz fizickog?:O
Pa ne radim ga xD
Similar topics