Jel još hoćeš da se premestiš na kraju godine?
Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3
+5
immortality.
Sky
Marco.Essential♥
gotcha.
_skyfall
9 posters
76 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sun May 19, 2013 4:00 am
stella luna.
Admin
77 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sun May 19, 2013 4:01 am
_skyfall
Moderator
Jok, ne verujem xD
78 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sun May 19, 2013 4:02 am
stella luna.
Admin
Jesi popravila kog keca?
79 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sun May 19, 2013 4:03 am
_skyfall
Moderator
Jesam iz hemije fala bogu, zavrsila sam sa hemijom za ovu godinu, iz matematike sam dobila 2 sad nemam cistog keca, dobro je xD
Al imam jos ocena da popravljam xD
Al imam jos ocena da popravljam xD
80 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sun May 19, 2013 4:04 am
stella luna.
Admin
Kako ljubav?
81 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sun May 19, 2013 4:05 am
_skyfall
Moderator
Nikako xD
82 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sun May 19, 2013 4:06 am
stella luna.
Admin
Što? xD
83 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sun May 19, 2013 4:07 am
_skyfall
Moderator
Love kills over and over
Ne znaam, nema nikog xD
Ne znaam, nema nikog xD
84 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sun May 19, 2013 4:10 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Evrovizija?sve zelim da znam
85 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sun May 19, 2013 4:12 am
stella luna.
Admin
Jesi gledala finale Castlea?
86 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sun May 19, 2013 4:19 am
_skyfall
Moderator
Evo sad ces roman da dobijes :3
Ova ECS je jedna od najgorih, realno, secam se proslih godina, vecina pesama je bila do jaja, a sad se gleda samo ekonomski, marketinski, kako kog -.-
Po meni su najbolje bile Danska, Nemacka, Belgija, Irska :3 Pesme koje su bile onako su Rusija, Norveska, Italija, Spanija :3 Iako obozavam taj bend El sueno de Morfeo, kako se vec pise, prosle godine je Spanija imala bolju pesmu al kako kod. Dasnka je po meni zasluzeno pobedila, prvo put kad je nastapala cula sam samo kraj pesma i onda sam je poslusala na netu i bukvalno sam je slusala non stop, do jaja je stavrno :3 Ukrajina mi se ne svidja, ne znam kako je dospela tako visoko, i Azerbejdzan isto, Azerbedjzan uvek ima dobru pesmu al nije dovoljno dobra za pobedu, kao sto je 2011 pobedio Azerbejdzan a ne Svedska, bolest -.- Al kako kod, mnogo me cudi za Irsku i Nemacku bas su se lose plasirali, ne znam zasto, obe pesmu su do jaja, Eric Saade se prolepsao secam se kad je ono 2011 bio na ESC, kad su se svi popali na nejga, onda je poceo da me nervira hhaha xD Al je ovako okej, sad je mnogo lep, zvanicno ga gotivim i aj da skratim eto xD
Jesam, jesaam <3
Ova ECS je jedna od najgorih, realno, secam se proslih godina, vecina pesama je bila do jaja, a sad se gleda samo ekonomski, marketinski, kako kog -.-
Po meni su najbolje bile Danska, Nemacka, Belgija, Irska :3 Pesme koje su bile onako su Rusija, Norveska, Italija, Spanija :3 Iako obozavam taj bend El sueno de Morfeo, kako se vec pise, prosle godine je Spanija imala bolju pesmu al kako kod. Dasnka je po meni zasluzeno pobedila, prvo put kad je nastapala cula sam samo kraj pesma i onda sam je poslusala na netu i bukvalno sam je slusala non stop, do jaja je stavrno :3 Ukrajina mi se ne svidja, ne znam kako je dospela tako visoko, i Azerbejdzan isto, Azerbedjzan uvek ima dobru pesmu al nije dovoljno dobra za pobedu, kao sto je 2011 pobedio Azerbejdzan a ne Svedska, bolest -.- Al kako kod, mnogo me cudi za Irsku i Nemacku bas su se lose plasirali, ne znam zasto, obe pesmu su do jaja, Eric Saade se prolepsao secam se kad je ono 2011 bio na ESC, kad su se svi popali na nejga, onda je poceo da me nervira hhaha xD Al je ovako okej, sad je mnogo lep, zvanicno ga gotivim i aj da skratim eto xD
Jesam, jesaam <3
87 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sun May 19, 2013 4:20 am
stella luna.
Admin
Mišljenje o finalu? xD
88 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sun May 19, 2013 4:23 am
_skyfall
Moderator
Onakoo, Danska zasluzeno pobedila, bas sam navijala, zamalo da se iznerviram zbog Ukraijne i Azerbejdzana al dobro xD
89 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sun May 19, 2013 4:26 am
stella luna.
Admin
Meni je Ukrajina divna bila :)
A finale Castlea? xD
A finale Castlea? xD
90 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sun May 19, 2013 4:27 am
_skyfall
Moderator
Nadam se da ce da pristane <3
91 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sun May 19, 2013 4:29 am
stella luna.
Admin
Jao nemoj.xD
Ja bih baš da ga odbije,neću da unište seriju :3
Omiljena epizoda iz pete sezone?
Ja bih baš da ga odbije,neću da unište seriju :3
Omiljena epizoda iz pete sezone?
92 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sun May 19, 2013 4:31 am
_skyfall
Moderator
Aaa nee :(
Nemam pojma, ne secam se xD
Nemam pojma, ne secam se xD
93 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sun May 19, 2013 4:42 am
stella luna.
Admin
Šta si radila ovaj vikend?
94 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sun May 19, 2013 5:14 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Mislis da smo trebali da prodjemo u finale?
95 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sun May 19, 2013 7:46 am
gotcha.
Moderator
LEMME LOVE YOU <3
Imaš fb? :D
96 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sun May 19, 2013 8:21 am
Sky
Expelled from paradise
Kak provodiš ovaj zadnji mjesec prvog razreda? XD
97 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sun May 19, 2013 8:41 am
_skyfall
Moderator
contagious.love wrote:Šta si radila ovaj vikend?
Bas nista xD
Umesto da ucim, ja gledam serije xD
IFeedYouMyLove.♥ wrote:Mislis da smo trebali da prodjemo u finale?
Mislim, meni se bas svidja pesma, bolje da smo pevali na engleskom bolje zvuci, al ono, al mislim da da :3
gotcha. wrote:LEMME LOVE YOU <3
Staa? xD
Imamm :3
klaus' snowflake. wrote:Kak provodiš ovaj zadnji mjesec prvog razreda? XD
Pokusavam da popravim sve ocene u najkracem roku -.- xD
98 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sun May 19, 2013 10:22 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Realno,super nam je bila pesmica :3
Koja ti je najlepsa od njih tri?
Koja ti je najlepsa od njih tri?
99 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sun May 19, 2013 11:09 am
gotcha.
Moderator
Šalji u PM. :D
Ja msm da su trebali moje drugove i drugaricu da pošalju, njima je bolja verzija od originala hahaha
Omiljeni gradovi?
Ja msm da su trebali moje drugove i drugaricu da pošalju, njima je bolja verzija od originala hahaha
Omiljeni gradovi?
100 Re: Crvene ruže da mi poklanjaš, da osetim se kao tad posebna :3 Sun May 19, 2013 9:05 pm
stella luna.
Admin
Najlepša pevačica na ESCu?
Similar topics